Adem Ayverdi adaylık başvurusu yapacak mı?

Adem Ayverdi adaylık başvurusu yapacak mı?
CHP’li Adem Ayverdi: “Partili arkadaşlarım ve dostlarım isterse yaşadığım ve çok sevdiğim Sarıyer’e hizmet etmek için gerekeni yaparım”

2019 Mart’ında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’de meclis üyelikleri için başvuru süresi 19 Ekim’de sona eriyor. Aday adayı olmak isteyen çok sayıdaki kişi parti içerisinde görüşmelerine devam ediyor. 2014 seçimleri öncesinde eğilim yoklamasına katılıp ön sıralarda yer alan isimlerin yeniden aday adayı olup olmayacağı ise merak ediliyor. Bu isimlerden birisi ise Sarıyer’de CHP’li kimliği ile bilinen Mali Müşavir Adem Ayverdi. Sarıyer’de ve CHP içerisinde sevilen Adem Ayverdi’nin aday adaylık başvurusu yapıp yapmayacağını kendisine sorduk. 

2014 yerel seçimlerinde aday adayı olmuş ve eğilim yoklamasına katılmıştınız önümüzdeki seçimlerde de aday adayı olacak mısınız?

2014 seçimlerinde gerek partimizin örgütü, gerekse Sarıyer’deki dostlarımızın talebi doğrultusunda hareket ettim. Parti üyelerimizin oy kullandığı ön eğilim yoklamasına katıldım ve üçüncü oldum. Bir CHP’li olarak bu sonuç benim için en büyük onurdur. Listeye girip girmemem önemli değil ve zaten bu konuda da yorum yapmadım ve yapmaktan da hep kaçındım. Benim için önemli olan Sarıyer’de CHP iktidarının devam etmesiydi ve bunun için mücadele verdim. Yeni döneme gelince bu benim tek başına alacağım bir karar değil, partili arkadaşlarım ve dostlarım destek verirse tabiî ki yaşadığım ve çok sevdiğim Sarıyer’e hizmet etmek için yine gerekeni yaparım. 

Meclis üyesi aday adaylığı konusunda parti örgütüyle görüşmeleriniz oluyor mu?

Tabiî ki sürekli beraberiz. Bir kez daha söylüyorum, önemli olan Sarıyer’de CHP iktidarının devam etmesidir. Kimin meclise girip girmeyeceği önemli değil, CHP’nin ilkelerini içselleştirmiş tüm partililerim çok değerlidir. Onların görüşleri benim için çok önemli. Çok sayıda aday adayı arkadaşımız çıkacak ve hepsine canı gönülden başarılar diliyorum. Liste yapılırken, kim daha çok katkı sağlar, kim bir oy daha fazla getirir bunlar tabiî ki değerlendirilir. Parti büyüklerimin bunu en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Partim ne isterse başımın üstündedir.

Bu haber toplam 8450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum