Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi hizmete girdi

Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi hizmete girdi
Acıbadem Sağlık Grubu, Zekeriyaköy sakinleri ile buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Sağlık alanındaki yeni hizmetleriyle geleceği bugünden yakalayacak adımlarına hız kesmeden devam eden Acıbadem Sağlık Grubu, Zekeriyaköy sakinleri ile buluşmanın heyecanını yaşıyor. Özellikli mimarisi ile dikkat çeken Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi’nin açılış kokteyli; Sarıyer Kaymakamı Osman Gürsoy ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile çok sayıda Zekeriyaköy sakininin katılımıyla gerçekleşti.

Doğası, modern şehirleşmeye uygun nitelikli konutlarıyla çok sayıda İstanbullunun tercih ettiği Zekeriyaköy, Acıbadem çatısı altında sağlıkta yeni hizmet noktasına kavuştu. Acıbadem Sağlık Grubu’nun 1991 yılından bu yana sağlık hizmet sunumunda geliştirdiği modelle hizmet verecek olan merkez, alanında uzman hekimler, güncel tıp teknolojisi ve gelişmiş alt yapısıyla  kompakt bir şekilde Zekeriyaköylülere hizmet sunmaya başladı.

acibadem_zekeriyakoy_ic1.jpgZekeriyaköy sakinleri de açılışa katıldı
Osmanlı mimarisiyle 4 katlı ve 2100 metre kapalı alanı bulunan merkez, açılışına özel bir kokteyl düzenleyerek misafirlerini ağırladı. Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Nilay Soydan Şahinoğlu’nun ev sahipliğinde 11 Haziran 2015, Perşembe günü, gerçekleşen açılış kokteyline; Sarıyer Kaymakamı Osman Gürsoy ve Zekeriyaköy Belediye Başkanı Şükrü Genç ile çok sayıda Zekeriyaköy sakini katıldı.

Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi’nin açılış kurdelesini; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Kaymakamı Osman Gürsoy, Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi Başhekimi Nilay Soydan ve Acıbadem Sağlık Grubu Avrupa Merkezi Tıp Merkezleri Direktör Yardımcısı Seyyal Hacıbekiroğlu birlikte gerçekleştirdi.

acibadem_zekeriyakoy_acilis.jpg“Sadece Zekeriyaköy’e değil geniş bir bölgeye hizmet verecek”
Açılış öncesi bir konuşma yapan Sarıyer Kaymakamı Osman Gürsoy, “Acıbadem Zekeriyaköy sadece bu bölgeye değil geniş bir kitleye hizmet verecek. Acıbadem markasının ülkemiz sağlık sektöründeki yeri elbette ki tartışılmaz. İlçemizde yer alan Acıbadem Maslak Hastanesi’nin yanı sıra şimdi de tıp merkeziyle Zekeriyaköy’de hizmet verecek olması son derece sevindirici”  dedi.

“En büyük beklenti sağlıklı yaşam”
Sarıyer ilçesinde yeni bir sağlık merkezi açılmasından dolayı mutluluğunu belirten Şükrü Genç, “ İnsanların en önemli beklentisi hiç kuşkusuz sağlıklı bir yaşam. Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi’nin, bölgedeki sağlık ihtiyacı anlamında hissedilen çok önemli bir eksikliği gidereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Acıbadem Sağlık Grubu’nun hem Türkiye’de hem de yurtdışındaki başarılarını takdirle karşılıyorum. Bölgemize yapılan bu girişiminden dolayı da hem teşekkür ediyor, hem de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Her branşta hizmet veren bir merkez olarak konumlandık”
Acıbadem Sağlık Grubu’nun, hizmet kalitesini bu kez Zekeriyaköy sakinlerinin ayağına götürdüğünü söyleyen Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Nilay Soydan Şahinoğlu, ise yoğun çalışmalar neticesinde 2.100 metrekarelik kullanım alanında kurulan merkezde hasta kabulüne başladıklarını açıkladı. 08.00-23.00 saatleri arası açık olan tıp merkezinde, Zekeriyaköy sakinlerinin ihtiyaç duyduğu nitelikli sağlık hizmetini sunacaklarını belirtti. Dr. Şahinoğlu merkez hakkında şu bilgileri verdi: “Bu bölge ve civarında uzun süredir her branştan hekimin yer aldığı bir tıp merkezine ve tam donanımlı bir acil servise ihtiyaç duyulmaktaydı. En ufak bir problemde şehir merkezine gitmek bu bölge sakinlerinin zorluk çektiği bir konuydu” derken tam donanımlı tıp merkezinin bu ihtiyaçlara karşılık verecek nitelikte olduğunu, bu nedenle çok olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Zekeriyaköy sakinlerinin her önerisini dinleyerek değerlendirdiklerini vurgulayan Dr. Şahinoğlu, tıp merkezinin sadece bir sağlık kurumu olarak değil, kişiye özel sağlık hizmeti veren, herkesin kendini evinde gibi hissedebileceği bir yer olarak benimsemesi için özen gösterdiklerini söyledi.

ZEKERİYAKÖY TIP MERKEZİ HAKKINDA…
Hastaların güvenliğini ve konforunu ön planda tutan bir anlayışla tasarlanan Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi, Zekeriyaköy’ün özellikli konutlarıyla mimari bütünlük oluşturacak şekilde konumlandı. Dekorasyonunda doğal malzeme ve natürel renk seçimleriyle yalınlık, dinginlik ve şıklığın yansıtıldığı merkezdeki bekleme alanları, muayene odaları ve lobi alanları hastalar kadar hasta yakınlarının da rahat edebileceği şekilde inşa edildi.

4 katlı tıp merkezinde tam donanımlı Acil Servisin yanı sıra, İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Pediatri, Radyoloji, Kulak Burun Boğaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göz Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dermatoloji (Cilt Hastalıkları) gibi birçok ana branşı içeren dalları mevcut. Bu ana branşlar dışında Beslenme ve Diyet ile Ağız ve Diş Sağlığı’nı da içeren Zekeriyaköy Tıp Merkezi; Check-up programları ile zamanında tanı ve tedavi olanağı sağlayarak daha sonra ortaya çıkabilecek ciddi hastalıkların da belirlenmesi alanında hizmet veriyor. Tüm laboratuvar hizmetlerinin verildiği merkezde, görüntüleme olarak BT (Bilgisayarlı Tomografi), mamografi, ultrasonografi, Doppler ultrasonografi, röntgen ve panoramik röntgen bulunuyor. En üst katı güzellik merkezi, medikal el-ayak bakımı, lazer epilasyon ve kozmetik dermatoloji olarak planlanan Tıp Merkezinin Fizik Tedavi Bölümü de geniş bir hizmet yelpazesine sahip. Tüm romatizmal hastalıklar ile nörolojik ve ortopedik problemler sonucu gerekli görülen, her türlü spor yaralanmaları ve travma sonrası kullanılacak rehabilitasyon için geniş imkanlara ve son teknolojiye sahip bulunuyor.

08.00-23.00 saatleri arasında verilen tıbbi hizmetin yanı sıra ambulans hizmeti de sunan Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi; gerekli durumlarda diğer Acıbadem Hastane ve Tıp Merkezleri arasında hızlı ve etkin ulaşım sağlayabiliyor.

Bu haber toplam 10206 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum