Törende birbirlerine girdiler

Törende birbirlerine girdiler
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile AK parti Meclis Üyesi Cemil Özbalta 19 Mayıs törenlerinde birbirlerine girdi.

Uzun süren ve seslerin yükseldiği tartışma Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ve diğer protokol üyelerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Sarıyer Yusuf Ziya Öniş stadyumundaki olay şöyle gelişti. Protokol törenin sonunda sahaya inerek gösteri yapan öğrencileri tebrik etti. Bu sırada Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Cemil Özbalta tartışmaya başladı. Şükrü Genç, AK Partili Özbalta’ya geçtiğimiz günlerde açılan kaymakamlık binasında kendisine küfür ettirildiğini bunun hesabını soracağını söyledi. Bunun üzerine Özbalta ile tartışma başladı.

Şükrü Genç, “Bana küfür ettirdiniz, hesabını soracağım”
Şükrü Genç’in “Kaymakamlığın açılışında bize küfür ettirdiniz sizi tebrik ederim ama bunun hesabını soracağım” sözleri üzerine Özbalta, “Ne küfürü sayın başkan nereden çıkartıyorsunuz size yanlış aktarılmış” dedi.

Cemil Özbalta: “Kime hesap soruyorsun”
Şükrü Genç, yine “Ben biliyorum bunun hesabını soracağım” deyince, Özbalta, 'Nasıl bir adamsın kime hesap soruyorsun? Olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun” dedi.

Protokol araya girdi
Başkan Genç ile Meclis Üyesi Özbalta’nın birbirinin üzerine yürümesi üzerine İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar ve Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Genç: “Burası AKP’nin değil, devlet töreni”
Başkan Genç, Özbalta’ya, “Burası devlet töreni, AKP’nin değil” diye bağırdı. Özbalta ise kendisini uzaklaştırmaya çalışan müdürlere “Hap mı almış nedir, en sonunda bunu bizim Şizofrenler Derneği’ne alıp tedavi ettirmek gerekecek” dedi.

Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT