Sarıyer planlarının akıbeti ne olacak?

Sarıyer planlarının akıbeti ne olacak?
İBB Meclisi'nden oybirliği ile geçen Sarıyer planlarının üzerinde henüz farklı bir çalışma yapılmadığı ve takibinin nasıl yapılacağı merak ediliyor.

Sarıyer’in eski Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katkısıyla, yıllardır emek verilen Sarıyer’in planları bilindiği gibi seçim öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçmiş ve mülkiyet konusunda çok önemli bir adım atılmıştı. Meclisten oybirliği ile geçen planlar üzerinde henüz farklı bir çalışma yapılmadığı ve takibinin nasıl yapılacağı ise merak ediliyor.

Planlarla ilgili tüm detayları Sarıyer Mahalleler Birliği'ndeki vatandaşlar çalışmanın her safhasında yer alan ve konuyu büyük bir titizlikle takip eden teknik Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’dan öğreniyorlardı. Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu’nun yaklaşık 200 bin kişiyi ilgilendiren planların takibi ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği özellikle Mahalleler Birliği'nde merakla bekleniyor.

Yıllardır bu alanda mücadele veren bazı vatandaşların Başkan Aksu’dan; Sarıyer’in mülkiyet konusunu baştan sona en ince ayrıntıları ile bilen ve tüm çalışmalarda emeği olan Sevgi Atalay’ın bu önemli süreçte danışman olarak yer alması talebinde bulunacağı öğrenilirken; Sarıyer Mahalleler Birliği’nin önümüzdeki günlerde Oktay Aksu ile görüşmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 11974 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum