Sarı Platform kahvaltıda buluştu

Sarı Platform kahvaltıda buluştu
Sarıyer’in en etkili sivil toplum kuruluşu olan Sarı Platform Derneği’nin yüzlerce üyesi, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Son yıllarda gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine toplayan Sarıyer’in en etkili sivil toplum kuruluşu olan Sarı Platform Derneği’nin yüzlerce üyesi, düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.



Poligon mahallesinde bulunan İstanbul Tenis Kulübü’ndeki havuz başında düzenlenen organizasyona iki yüze yakın dernek üyesinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Sarıyer siyasetinden bazı isimler katıldı. Kahvaltıya katılanlar bol bol sohbet etme imkânı bulurken, birçok masada Sarıyer siyasetindeki son gelişmeler konuşuldu.



Bakır: Ortak paydamız Sarıyer
Dernek yöneticilerinden Ruhi Yılmaz’ın sunumundan sonra kısa bir konuşma yapan Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, “Burada güzel Sarıyer’imizin değişik mahallelerinden üyelerimizi ve misafirlerimizi görüyorum. Eminim ki Sarı Platform Sarıyer'de güzel şeyler yapmak için güzel bir ortam. Çocuklarımıza daha iyi yarınlar hazırlamak için, Sarıyer için mücadele verecek bir ortam. Hepimizin ortak paydasının Sarıyer olduğuna inanıyorum. Bugün buraya gelerek bize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.



Kahvaltıya katılım büyüktü
Kahvaltıda; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, CHP Meclis Üyesi Erol Aydın ve Nasuh Aşantuğrul, MHP Meclis Üyeleri Oğuzkan Yüksel ve Osman Güloğlu, AK Parti Meclis Üyesi Cemil Özbalta, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yeter Büyükdürmuş, Derya Beyoğlu ve Nilgün Güneri, CHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Tamer, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Av. Yaşar Ağsu, Demokrat Parti eski İlçe Başkanı Osman Öztürk, AK Parti İlçe Yöneticisi Efrail Acar, Başar Biberoğlu ve çok sayıda kişi hazır bulundu.





Bu haber toplam 4450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT