Erzurumlular kan tazeledi

Erzurumlular kan tazeledi
Sarıyer Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yönetimi değişti. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede İsmail Bülbül başkanlığında yeni bir yönetim oluşturuldu.

Sarıyer’de yaklaşık 15 ile 20 bin arasında önemli bir nüfusa sahip olan Erzurumluların kurduğu ‘Sarıyer Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin kongresi yapıldı. Zümrütevler Parkı’ndaki çay bahçesinde yapılan kongrede önceki dernek başkanı Mehmet Keskin görevi İsmail Bülbül’e bıraktı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongre sohbet havasında geçti.

Dernek Başkanlığı görevini devralan İsmail Bülbül, “Erzurumlular olarak Sarıyer’de 15 ile 20 bin arasında çok ciddi bir nüfus yoğunluğuna sahibiz. Burada ortak bir paydamız var o da Erzurumlu olmaktır.  Hem birlik ve beraberlik, hem de hemşeri dayanışması açısından bir çatı altında toplanmamız çok önemidir. Toplumsal hayat içerisinde sivil toplum kuruluşlarının önemi gün geçtikçe artıyor. Bize de Erzurumlular olarak STK’ların içerisinde yerimizi almalıyız. Ulaşamadığımız hemşerilerimize ulaşmamız lazım. Bu konuda toparlayıcı çalışmalar yapmamız gerekiyor. En önemlisi burada tabela derneği olmamamız gerekiyor. İlçemizde yaşayan değerli hemşerilerimizin maddi manevi desteklerini bekliyoruz. Bu anlamda güçlerimizi birleştirerek hedefimize ulaşmalıyız.  Bu konuda en geniş şekliyle bir liste oluşturduk. Sarıyer’de ses getireceğimize inanıyorum. Eksiğimiz yok fazlamız var. Kime sorsanız Erzurumluların itimadından ve güvenirliğinden bahseder. Bu duruşumuz dedelerimizin bizlere en büyük mirasıdır. Bu değerli mirası korumak için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

erzurumderniceri_118338884.jpg

Sarıyer Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni yönetimi
1- İsmail Bülbül (Başkan)
2- Cemal Acar
3- Vedat Özdemir
4- İsmail Güral,
5- Şebip Nur Pirim
6- Ayşegül Karslıoğlu
7- Hanifi Efe

Yedek liste
Hasan Aktaş, Hüseyin Ata, Necati Korkmaz, İbrahim Akkaya, Mecit Çalışkan, Ekrem Umaç, Veysel Işık

Denetleme Kurulu
Efrail Acar, Yusuf Korkmaz, Binali Bektaş

Denetleme Kurulu Yedek
Erol Acar, Fariz Kartal, Kadir Yılmaz

Bu haber toplam 3518 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT