Dadaşlar Boğaza bayıldı

Dadaşlar Boğaza bayıldı
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Erzurum’dan gelen 50 başarılı öğrenciye Liseliler Parkı’nda kahvaltı verdi.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği geziyle İstanbul’a gelen Erzurumlu öğrencilere kahvaltı etkinliği düzenledi. Sarıyer Liseliler Parkı’nda düzenlenen kahvaltıya Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi Mezunları Derneği Başkanı İlker Büyükdurmuş ve Erzurum’dan gelen başarılı öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Erzurum’un çeşitli ilçelerinden gelen öğrenciler özellikle boğaz havasında kahvaltı etmenin keyfini çıkarırken, uzun süre boğazı seyrettiler.

Dört gündür İstanbul’un çeşitli yerlerini gezen öğrenciler, gezilerinin son gününde kendileri için kahvaltı etkinliği düzenleyen Karaman’a teşekkür ederek, Karaman’ı Erzurum’a davet ettiler. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Karaman, kendisinin de Erzurumlu olduğunu belirtirken, öğrencilere öğrenim hayatları boyunca aynı başarıyla devam etmelerini istediğini kaydetti.

Bugün Erzurum’a dönecek olan ekip, kendilerini ağırlayan Şişli İlçi Milli Eğitim Müdürü’ne de teşekkür ederek geziden aldıkları keyfi dile getirdiler.

Bu haber toplam 1411 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT