Az daha birbirlerine giriyorlardı!

Az daha birbirlerine giriyorlardı!
Sarıyer Belediye Meclis toplantısında CHP ile AK partililer arasından gergin dakikalar yaşandı.

Belediye Başkanı Şükrü Genç ile AK Parti’li Cemil Özbalta arasında çıkan tartışmalar meclisin gündemine damgasını vurdu. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi an meselesi iken, yine meclis üyeleri araya girerek ortalığı sakinleştirmeye çalıştı.

Özbalta “Sen yalancı bir başkansın”
Sarıyer Belediye Meclisi’nde tapularla ilgili çıkan tartışma giderek gergin bir duruma geldi. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in AK Parti grubuna “Yalan söylüyorsunuz. Yalan söylediğinizi itiraf edin” demesi üzerine AK Parti’liler Genç’in bu sözlerine tepki göstererek cevap vermek istediler. Şükrü Genç söz vermeyince ortalık iyice gerildi. Ayağa kalkan AK Parti’li Cemil Özbalta “Sen yalancı bir başkansın. Yazıklar olsun, bu kadar meclis üyesi yalan mı söylüyor. Allah bizi senin şerrinden korusun. Senin şerrinden Allah’a sığınıyorum” dedi. Bazı meclis üyeleri araya girerek Özbalta’yı yerine oturturdu.

mecliskavgaic1_667077866.jpg

Şükrü Genç: O parmak başka yerlere gider!
Cemil Özbalta’nın parmağını yukarı kaldırıp konuşması üzerine Şükrü Genç, "Bu hareket yok. O parmak kalktığı zaman başka yerlere gider. Burası belediye meclisi fedailik yeri değil” dedi.

Görüşeceğiz!
Şükrü Genç ile Cemil Özbalta yerlerinde otururken bile sert sert birbirlerine bakmaya devam ettiler. Şükrü Genç “Görüşeceğiz” demesi üzerine Özbalta’da “Görüşelim bakalım” dedi. Ardından AK Parti’li Özbalta “Yalancı dediğin mecliste durmam” diyerek grup odasına gitti. Bu tartışma sırasında bayan meclis üyeleri panik yaşadı.

Sarıyer Manşet ’in gözünden belediye meclisten diğer detaylar….
Meclis toplantısında söz alan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, geçtiğimiz günlerde İBB’ye devri gerçekleşen vakıf arazileriyle ilgili konuştu. AK Parti’li Halil Canarıkan ve Serpil Bağrıaçık cevap verdi. Sarıyer Belediyesi vakıf arazilerinin olduğu bölgelerde emlak birim fiyatlarını neden tam 4 katına çıkarttı.
Tapular Şükrü Genç’e mi takıldı? Tüm bu detaylarda sadece Sarıyer Manşet’te olacak…

Maslak’taki Kaçak Plaza yine gündeme yazılıydı ancak komisyon raporunun hazır olmaması nedeniyle gündemden alındı. Bu maddenin önümüzdeki aylarda tekrar gündeme alınacağı konuşuluyor.

Eski Başkan Yardımcısı Erol Aydın istifasıyla ilgili Şükrü Genç’e neyi açıkla dedi, Genç neden suskun kaldı? Bu suskunluk ne kadar sürecek?

MHP’li Osman Güloğlu Derbent ve Maden gibi mülkiyet sorunu olan mahalleler için kurulan komisyondan neden ayrılacağını söyledi? Çözüm üretilmiyor mu?

Tüm detaylar Sarıyer Manşet’te olacak bekleyin…
Unutmayın, Sarıyer Manşet yazıyorsa doğrudur çünkü habercilik bizim işimiz…

Bu haber toplam 1300 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT