15 yıl önce su götürdüğü mahallede kahraman gibi karşılandı

15 yıl önce su götürdüğü mahallede kahraman gibi karşılandı
2009 yılında belediye başkanı seçildikten sonra, suyu ve altyapısı olmayan Maden Dereiçi’ne hizmet götüren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i mahalle sakinleri kahraman gibi karşıladı.

Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç seçim çalışmaları kapsamında gittiği birçok mahallede kahraman gibi karşılanıyor. Özellikle gecekondu mahallelerinde yaptığı yoğun katılımlı toplantılarda büyük destek buluyor. Kâzımkarabekir, Fatih Sultan Mehmet, Baltalimanı, Pınar ve PTT Evleri Mahalleleri’nden sonra gittiği Maden Dereiçi’nde de kahraman gibi karşılandı. 7’den 70’e çok sayıda vatandaşın olduğu toplantıda Şükrü Genç özellikle gecekondu mahalleri için verdiği mücadeleyi anlatarak bunun devam edeceğinin sözünü verdi.

maden-ic.jpg

15 yıl önce suyu olmayan mahalle Maden Dereiçi

2009 yılı öncesinde Sarıyer’de binlerce vatandaşın yaşadığı Maden Dereiçi Mahallesi’nde hem su, hem de kanalizasyon sorunu yaşanıyordu. İstanbul’un göbeğinde yaşayan vatandaşlar sefalet ve hastalıklarla boğuşuyordu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 2009 yerel seçimlerinde mahalle halkına verdiği sözü tutarak kanalizasyon ve içme suyu sorunlarıyla yakından ilgilendi. Konuyu önce Sarıyer Belediye Meclisi’ne getiren Şükrü Genç, büyükşehirde de verdiği büyük mücadeleyle sorunu çözdü. Mahallenin su ve kanalizasyon problemini bitiren Şükrü Genç, diğer gecekondu mahallerinde de yaptığı gibi buraya park, semt evi, yol, istinat duvarları ve merdivenler yaparak halkı belediye hizmetleriyle tanıştırdı.

14457.jpg

Bu haber toplam 25423 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum