Yalçınkaya'dan belediyeye eleştiri

Yalçınkaya'dan belediyeye eleştiri
Sarıyer Belediye Meclis toplantısında gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya, Sarıyer Belediyesi’ni yapamadığı çalışmalar nedeniyle eleştirdi.

AK Parti Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya Belediye Başkanı Şükrü Genç’e “Yatırımlar için paramız yok diyorsunuz ama konserlerle Sarıyer vur patlasın çal oynasın bir hal aldı. Bu konserler hangi parayla yapılıyor?” diye sordu.

"Cumhuriyet’i ve Demokrasiyi hepimiz seviyoruz"
Seçimlere 1 yıl kaldığına değinen Yalçınkaya, “Sarıyer Belediyesi ile ilgili kısa bir portre çizmek istiyorum. Belediyemiz neler yaptılar, neleri yapamadılar? İlk dikkatimi çeken Sarıyer Belediyesi’nin, Kireçburnu’ndaki Zabıta Müdürlüğü’nün ve başkanlık binasının önüne "Cumhuriyetimizi seviyoruz" yazılı ışıklı tabelalar asıldı. Bu tarz tabelaların maliyetlerinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Cumhuriyeti ve demokrasiyi hepimiz seviyoruz ama bu onları sevmek ona layık projelere imza atmakla olur kuru kuru yazmakla olmaz” dedi.

"TURBAN’ı değerlendiremediniz"
Yalçınkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir proje olduğu zaman Sarıyer Belediyesi’nden gelen cevap ‘paramız yok’ oluyor. Ama Sarıyer’in elinde TURBAN gibi bir gayrimenkul var. TURBAN’dan çok şey olurdu. Kimin elinde böyle bir gayrimenkul olsaydı Sarıyer’e para yağdırırdı. Şuan çok atıl bir şekilde kullanılıyor ve 5 kuruş para getirmeden Türkiye’nin gözbebeği noktasında bir yerde olan dönümlerce bu yer yok olmaya mahkûm edildi. Hiçbir şekilde ihale edilemedi, ihale sonuçlandırılamadı.”

"Konserler hangi parayla yapılıyor?"
Bir diğer konu da Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası inşaatı başladı müthiş billboardlar, müthiş reklamlar yapıldı. Sarıyer Belediyesi pireyi deve yapmak için harcadığı reklam paraları çok dikkat çekiyor. Bu kadar parayı nereden bulup da harcıyorsunuz bu yokluk içerisinde merak ediyorum? Madem Hizmet Binası, Evlendirme Dairesini yapacak paranız yok o zaman ramazan boyunca her gün nasıl şarkıcıları buraya getirdiniz o da başka bir dikkat edilmesi gereken nokta. Kısacası vur patlasın çal oynasın bir hal almış durumda. Bu konserler hangi parayla yapılıyor?”

Bu haber toplam 1847 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT