Şık Gelin Ayakkabısı Modelleri

Şık Gelin Ayakkabısı Modelleri

Bilindiği üzere, düğün hazırlıklarının büyük bir bölümünü, gelin adaylarının hazırlıkları oluşturur. Gelinlik provaları, gelin adaylarının saçlarının yapılması ve gelinliğe uygun olarak tamamlayıcı aksesuarların tamamlanması, bu tür hazırlıklardandır.

Gelin adaylarına yönelik, birçok gelinlik ve abiye modelleri tasarlanır. Bunların yanı sıra, tamamlayıcı aksesuarlarda da birçok çeşit bulunur. Bu aksesuarlardan bir tanesi de gelin ayakkabısı, aksesuarıdır.

Hangi Modeli Seçmeli?

Düğün gününden önce, gelinlik ve buna bağlı aksesuarların seçimi zordur. Genellikle gelin adayları, en çok gelin ayakkabısı modeli seçiminde zorlanırlar.

Gelinliğin altına uygun bir ayakkabı seçimi önemlidir. Renk uyumunun yanı sıra, model uyumu da önem kazanır.

Dantelli ayakkabı modelleri, geçen senelerde olduğu gibi, bu senede moda olan ayakkabılar arasında yer alıyor. Ayakkabının ön kısmında bulunan dantel ayrıntısı, ayakkabının güzelliğini ve şıklığını ön plana çıkarıyor.

Taşlı gelin ayakkabıları da en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Üzerinde taş işlemeleri bulunan bu modeller, ışıltılı bir görünüm sergiliyor.

Şık gelin ayakkabısı tercihi yapabileceğiniz adresler için; http://dugunmevsimi.com/gelin-ayakkabisi-ve-aksesuarlari sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 10478 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın