Muhteşem bakışların sırrı: Sarıyer İPEK KİRPİK merkezi

Muhteşem bakışların sırrı: Sarıyer İPEK KİRPİK merkezi
​​​​​​​Kirpiklerinizin, düz, seyrek, açık renk, ya da ince bir yapıda olmasından şikâyet ediyor ve kirpiklerinizin çok daha fark edilir olsun istiyorsanız; işte size son dönemin en favori yöntemi; İPEK KİRPİK.

İşlem oldukça ustalık istiyor, fakat gerçek bir uzmanın elinde en fazla 1,5 saat sürüyor. İpek kirpikler her bir kirpiğe tek tek yapıştırılıyor. Yapıştırılan kirpikler haftalar içinde kişinin kendi kirpiğinden ayrılarak dökülüyor. Yaklaşık 2-3 hafta arayla uygulayacağınız ara bakımlarla ipek kirpik sistemini aylarca kullanmanız mümkün oluyor...

İpek kirpikle ilgili merak edilen konuları bu işi en iyi yapanların başında gelen Deniz Evyapan ile konuştuk.

sariyer-ipek-kirpik1.jpg

İpek kirpik nedir kısaca anlatır mısınız?

İpek kirpik, göz yapısına göre teker teker uygulanan kirpik uygulamasındır. Daha çok seyrek, açık renk, ya da ince bir yapıda olan kişiler bunu kullanıyor. Uzman tarafından teker teker yerleştiriliyor ve kişiye doğal kirpik görüntüsü veriyor.

İpek kirpik için uzmanlık gerekli midir?

Teker teker büyük bir hassasiyetle gerçekleştirilen bir işlem olduğu için tabii ki uzmanlık önemli.  Doğal görüntü açısından da yapan kişi çok önemlidir.

sariyer-ipek-kirpik2.jpg

İpek kirpik takıldığında rimel kullanılır mı?

İpek kirpik rimel kullanmanızı gerektirmeyecek bir yapıda dilerseniz sadece alt göz kapağınıza uygulayacağınız rimelle de kullanmak mümkün. Rimel kullanmanıza bile gerek duymayacaksınız.

İpek kirpik her koşulda kullanılır mı?

İpek kirpikleriniz ile banyoya, saunaya, hamama, denize ve havuza girmeniz mümkün. Buhar ya da su ekstra dökülmeye sebebiyet vermez. Fakat PH derecesi çok yüksek havuzlar, istisnai durum yaratabilir; bu konuda dikkatli olunması gerekir.

sariyer-ipek-kirpik4.jpg

İpek kirpik takıldıktan sonra hemen duş alınabilir mi?

İpek kirpik uygulamasından ancak 2 gün sonra duş alınabilir, denize, havuza girilebilir...

İpek kirpiği en fazla döken maddeler nelerdir?

Yağlı göz makyajı temizleyiciler ve göz çevresi kremleri. Bununla birlikte yoğun gözyaşı da ipek kirpiğin yapıştırıcı solüsyonunun hızlı çözülmesine sebep olabilir...

Sarıyer İpek Kirpik Merkezi

Deniz Evyapan Tel: 0539 472 28 24

İnstagram: Deniz-evyapan

Adres:
Emirgân Magichands Güzellik Salonu
Boyacıköy mah. Hekimata Cad. No:3  Emirgân - Sarıyer / İstanbul
Tel: 0212 229 30 93

sariyer-ipek-kirpik3.jpg

Bu haber toplam 11134 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın