Serkan Torun, VOLE Efsaneler Turnuvası'nda

Serkan Torun, VOLE Efsaneler Turnuvası'nda
VOLE ve Acun Medya iş birliği ile düzenlenen Efsaneler Turnuvası'nda Sarıyerli genç işadamı Serkan Torun'da yer aldı.

Türkiye’nin Spor Sosyal Ağı VOLE ve Acun Medya iş birliği ile VOLE Efsaneler Kupası tüm heyecanıyla TV8,5 ekranında canlı yayınla başladı. Sarıyer’in sevilen genç işadamlarından Serkan Torun’un da oynadığı ilk maç nefes kesen anlara sahne oldu.

6 Kasım Pazartesi günü ilk kez Türk futbolunun unutulmaz isimlerinin kurduğu ve kaptanlık yaptığı takımlar sahaya çıktı. TV8,5 ekranlarında canlı yayınlanan ilk maçta Galatasaraylı Evren Turan’ın takımı ile Fenerbahçeli Ceyhun Eriş’in takımları karşılaştı. Nefes kesen müsabakayı Ceyhun Eriş’in takımı 5-3 kazanırken, Evren Turan’ın takımında oynayan Serkan Torun muhtemel birkaç gol pozisyonundan yararlanamazken, performansıyla göz doldurdu.

VOLE Efsaneler Kupası’nda kozlarını paylaşan efsane futbolcular; İbrahim Yattara, Evren Turan, Papen lakaplı Mustafa Kocabey, Ceyhun Eriş, Ahmet Dursun, Ömer Erdoğan, Celil Sağır ve Cenk İşler hem kaptanlıklarını hem de antrönerliklerini konuşturuyor. Tüm kupa yayını boyunca şampiyonluk rekabeti ve futbol heyecanı Kasım ayı içerisinde canlı yayınla TV8,5'ta yaşanacak.

Bu haber toplam 5931 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT