Kartal Belediyesi'nden Sarıyer'e iki transfer

Kartal Belediyesi'nden Sarıyer'e iki transfer
Sarıyer Belediyesi’nde başkan değişikliğinden sonra atamalar merakla beklenirken, Kartal Belediyesi’nden iki müdür başkan yardımcılığı için transfer oldu.

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu bayram tatilinin ardından kadrosuyla ilgili çalışmalara başladı. Başkan Aksu daha önce Kartal Belediyesi’nde beraber çalıştığı iki ismi Sarıyer’e transfer etti. Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Cem Çetin ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sergül Doğan Sarıyer’e transfer oldu. İki ismin de başkan yardımcısı olarak atanacakları öğrenildi. Cem Çetin’e Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün; Sergül Doğan'a ise Yazı İşleri Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nün bağlanması bekleniyor.

Yine Kartal Belediyesi'nden görev yapan Ferdi Türk'ün Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü olarak atanması bekleniyor.

Daha önce Sarıyer’de Ruhsat Müdürü olarak görev yapan son dönemde de Şişli Belediyesi’nde başkan yardımcılığı yapan Osman Demir’in de bürokrat kadrosundan başkan yardımcısı olacağı kulislerde konuşuluyor.

armagan-buyukkarakas-gokan-zeybek.jpg

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in danışmanı Armağan Büyükkarakaş’ın da Özel Kalem Müdürü olarak atanacağı öğrenildi.

Meclisten başkan yardımcılığı için ismi geçenler

Siyasi başkan yardımcıları için de kulisler devam ederken; Hüseyin Coşkun, Nizamettin Günel, Özkan Sucu, Ayhan Gedik ve Uğurhan Atma’nın isimleri geçiyor.

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haber toplam 12048 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum