Sedat Özsoy’a ilk destek Çevreci Başkan’dan

Sedat Özsoy’a ilk destek Çevreci Başkan’dan
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sarıyer’in adayını Sedat Özsoy olarak belirlemesi, AK Parti’de büyük memnuniyet yaratırken, diğer aday adaylarından da destek geldi.
İlk destek ise aday adaylığı sürecinde “Çevreci Başkan” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Sabri Avcı’dan geldi. Yaptığı açıklamada Özsoy’a başarılar dileyen ve tüm gücüyle destek olacağını belirten Avcı, siyasette de uzun soluklu bir yola çıktığını belirterek, “Bu şarkı buradan bitmez” dedi. 

İŞTE SABRİ AVCI'NIN MESAJI:
 
Değerli Sarıyerliler, Değerli Hemşerilerim, Değerli Meslektaşlarım…
Malumlarınız olduğu üzere, Ak Parti Sarıyer Belediye Başkanı aday adayı olarak yola çıkmıştım. Hedefim Sarıyer Belediye Başkanı olarak Sarıyerlilere, İstanbul'a ve ülkemize hizmet etmek, faydalı ve güzel işler yapmaktı. Ancak partimizin tercihi değerli dostum Sedat Özsoy'dan yana tecelli etti. Öncelikle kendisini tebrik ediyor, tüm kalbimle başarılar diliyorum. Baştan beri ifade ettiğim üzere, bütün gücümle yanında olacağımı tekrar belirtmek istiyorum.
 
Değerli dostlarım, siyaset uzun soluklu bir iş. Sayın Başbakanımızın birçok kez ifade ettiği üzere "hayat boyu sürecek bir maraton" ve bana göre ülkeye hizmet yolunda, insanımıza hizmet yolunda deruhte edilebilecek en kutsal vazifelerden birisi. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bana gök güzel nimetler ihsan etti. Kendisi ile gurur duyduğum bir eşim, harika çocuklarım, harika dostlarım, uzun yıllardan beri devam ettiğim güzel bir işim, sizler gibi değerli dostlarım ve ülkem için, geleceğimiz için hayallerim, ideallerim, rüyalarım, projelerim var! Ülkemin bana sunduğu fırsatları, Rabbimin bana lütfettiği nimetleri, insanımızın ve ülkemizin hizmetine sunma, paylaşma idealim devam edecek. Aday adaylığı süresince Sarıyer'i, Sarıyer'in değerli insanlarını, ülkemizin gerçeklerini daha yakından tanıma fırsatı buldum. Ulaşabildiğim herkese ulaşmaya gayret gösterdim, projeler hazırladım, paylaştım. Sizlerden aldığım enerji, insanlarımızda gördüğüm muhteşem güzellik beni son derece mutlu etti.
Bu vesile ile, başta ailem olmak üzere, bu süreçte bana destek veren tüm dostlarıma, meslektaşlarıma, beni evlerine, gönüllerine kabul eden hemşerilerime bütün kalbimle teşekkür ediyor, ideallerim doğrultusunda, makam ne olursa olsun, hizmete amade olduğumu tekrar ifade etmek istiyorum.

BU ŞARKI BURADA BİTMEZ!
 

Bu haber toplam 4108 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT