Sarıyer’in yeni başkanı Ercan Çamırcı oldu

Sarıyer’in yeni başkanı Ercan Çamırcı oldu
Sarıyer Emniyeti’ndeki başarılı çalışmalarından sonra Sarıyer Spor Kulübü’ne başkan seçilen  Ercan Çamırcı, “Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü’nde haftalardır süren belirsizlik nihayet sona erdi. Sarıyer Genel Kurulu pazar günü kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Daha önce Sarıyer’de emniyet müdürlüğü yapan, başarılı çalışmalarıyla bilinen polis Baş Müfettişi Ercan Çamırcı, Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni başkanı oldu. İçişleri Bakanlığı’ndan alınan özel izinle bu göreve getirilen Başkan Çamırcı’nın yönetim kurulu listesinde önemli isimler yer aldı. Ercan Çamırcı, emniyet müdürü olduğu dönemki sloganıyla seslendi, “Geçmişte de sloganımız aynıydı. Bizim için zor diye bir şey yok, imkansız sadece zaman alır. Hedefimiz şampiyonluk” dedi. 

Ercan Çamırcı Sarıyer’deki başarısıyla tanınıyor 

Görev yaptığı süre içerisinde gerek ilçedeki kurumlar, gerekse Sarıyer halkıyla her zaman diyalog içerinde bulunan Ercan Çamırcı, başarılı çalışmalarıyla İstanbul Emniyeti’nin dikkatlerini çekmişti. Sarıyer’den sonra Beşiktaş’a emniyet müdürü olan Çamırcı, polis başmüfettişliğine getirilmiş ve 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmişti. Sarıyer halkının sevdiği Çamırcı kendisine yapılan teklifleri geri çevirmedi ve İçişleri Bakanlığı’ndan alınan özel izinle Sarıyer’e başkan oldu.  

Akkoyun ve Aksoy’dan destek sözü 

Ercan Çamırcı’nın Sarıyer’e başkan olmasında AK Parti eski İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve eski kulüp başkanı Saffet Akkoyun etkili oldu. Salih Bayraktar kongrede yaptığı konuşmada; Sarıyer’e daha önce başkanlık yapan Saffet Akkoyun ve Erdal Aksoy’un kulübe her anlamda destek olacaklarının sözünü verdiklerini söyledi. 

Kaymakam Kalaylı, “Hak ettiğimiz başarıyı yeniden yakalayacağız’

Kongrede konuşma yapan Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ise Sarıyer'in, Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olduğunun altını çizerek, “Yeni yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar diliyorum. Sarıyer için hayırlı olmasını diliyorum. Spor en çok konuşmamız ve teşvik etmemiz gereken alanların başında yer alıyor. 7’den 70’e spora teşvik etmek için hepimiz canla başla çalışıyoruz. Sarıyerlilerin futbola ilgisini görüyoruz. Sarıyer Spor Kulübü’nü hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Hak ettiği başarılı kariyeri yeniden bulacağına inanıyoruz. Bu sevmekle ve etrafında kenetlenmekle olur. Takıma destek yolunda çalışmalar yapmamız lazım. Bu konuda tüm Sarıyerlilere çağrıda bulunmak istiyorum. Maddi ve manevi olarak takımın yanında olmamız gerekiyor. Takımın geleceğe hazırlanmasında, kongre sürecinde değerli katkıları olan Sayın Salih Bayraktar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çamırcı, “Hedefimiz şampiyonluk” 

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı, kongreye katılan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Sporla birlikte Sarıyer’e hizmet etmenin bilinci içindeyiz. Spor gençlerimiz üzerindeki her türlü bağımlığın önüne geçebilecek bir şeydir. Bunu da değerlendiriyoruz. Sporu Sarıyer’e yakışan bir hale getireceğiz. Her spor takımının hedefi şampiyonluktur. Tabi biz de şampiyonluk için yola çıkıyoruz. Mali ekonomik krizimiz ve zor bir süreçte olmamıza rağmen yapabileceğimizin en iyisi için elimizden geleni yapacağız. Geçmişte de sloganımız aynıydı. Bizim için zor diye bir şey yok, imkansız sadece zaman alır.”

SARIYER SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER

Hakan Şengül

Lokman Kanat

Reşat Cevahir

Muhammed Güven
Tülin Hattat

Dilay Unan

Şerife Ekinci

Şener Fındık

Ferhat Göçer

Melih Özyardımcı

Abdullah Yazıcılar

Cevdet Kain

Atilla Günorta

Zafer Öztürk

 

YEDEK ÜYELER

 

Safa Turan

Ruhi Kavraz

Mehmet Büyükdurmuş

Varol Aydın

Cemil Özbalta

Bayram Hayri Tansık

Ali Mavzer

Adnan Hurşutağaoğlu

Adnan Güven

Oktay Doğan

 

ASİL DENETLEME KURULU

Sezai Büyükdurmuş

Erol Yıldırım

Yakup Güngör Mutlu

 

YEDEK DENETLEME KURULU

Burak Karagülle
Mehmet Semih Kandemir

Tayfun Girit

 

ASİL DİSİPLİN KURULU

Sevda Türküsev

Refik Kesek

Cenk Laleli

İzzet Atkoşturanlar

Özgür Savaş Hamitoğulları

 

YEDEK DİSİPLİN KURULU

Ali Ahmet Kurt

Osman Esa

Remzi Gelişli

İnanç Günindi

İsmet Şeker

 

TFF TEMSİLCİSİ:

ERCAN ÇAMIRCI (ASİL)

HAKAN ŞENGÜL (YEDEK)

 

Haber Foto: GRUPBEYAZMARTI

Bu haber toplam 7947 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT