Yeni teknik direktör kurtarıcı olacak mı?

Yeni teknik direktör kurtarıcı olacak mı?
Aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattının hemen üstünde yer alan Sarıyer Spor Kulübü yeni teknik direktör olarak İlker Püren ile anlaştı.

Sarıyer’de küme düşme endişesi!

Sezona Cüneyt Dumlupınar ile başlayan Sarıyer, alınan kötü sonuçların ardından yerine Soner Tolungüç’ü getirmişti. Tolungüç ile de istediği başarıyı yakalayamayan Sarıyer, yeniden teknik direktör değişikliğine gitti. Sarıyer bu kez de genç teknik direktör İlker Püren ile anlaştı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Sarıyer Spor Kulübü bu sezon aldığı sonuçlarla ligde kalma mücadelesi veriyor. Oynadığı 16 maçtan sadece 17 puan toplayabilen Sarıyer 15. sırada küme düşme hattının hemen üstünde yer alıyor.

Bir zamanlar birinci ligde fırtına gibi esen ve üç büyüklere adeta kök söktüren Sarıyer Spor Kulübü son iki sezondur sürekli yönetim ve teknik direktör değişiklikleriyle bir türlü istikrarı yakalayamadı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Sarıyer, aldığı kötü sonuçlar nedeniyle taraftarına umut veremiyor.

Beyaz Martılar, oynadığı 16 maçta; 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 17 puan anca toplayabildi. Puan sıralamasında küme düşme hattının hemen üstünde 15. sırada bulunan Sarıyer’de endişeli durum hakim.

Bu haber toplam 2861 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT