Sarıyer'de helikopter destekli 'torbacı' operasyonu: 25 gözaltı!

Sarıyer'de helikopter destekli 'torbacı' operasyonu: 25 gözaltı!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ‘torbacı’ olarak tabir edilen zehir tacirlerine Sarıyer'de şafak operasyonu düzenledi. 

Sarıyer'de uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Özel Harekât Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra çok sayıda sivil ekip destek verdi.

35 adrese eş zamanlı baskın

Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden konvoy halinde çıkan ekipler Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan 35 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan bir apartmana giriş yapmak isteyen narkotik ekipleri demir kapıyı kırmak için uzun uğraşlar verdi. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kapı kırılarak apartmana girildi. Apartmanda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

25 kişi gözaltına alındı

Yapılan aramalarda 25 şüpheli gözaltına alınırken 2 kilogram sentetik uyuşturucu, 2 kilogram esrar, 6 adet ruhsatsız silah, 4 pompalı tüfek ve bunlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan kişilerden A.O.C. isimli şahsın 47 ayrı suçtan aranmasının olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi. Operasyon sırasında ekiplerin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Uyuşturucu ile mücadelede çalışmaların devam edeceği belirtildi.

torba-ic1.jpg

Bu haber toplam 12574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum