Sarıyer'de çevre ve sanat günleri başladı

Sarıyer'de çevre ve sanat günleri başladı
Sarıyer Belediyesi tarafından Kilyos’ta düzenlenen Çevre ve Sanat Günleri başladı. Hafta sonu da devam edecek etkinlikler boyunca şehirden uzak keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Boğazın Karadeniz ile kucaklaştığı Kilyos’ta 3 gün boyunca sanatseverlerin ağırlanacağı Çevre ve Sanat Günleri başladı. Etkinliğin ilk gününde Marmara Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencilerini hurda atıklardan yaptığı heykeller görücüye çıktı. Festivalde usta ressam Muhip Süeltürk ve öğrencileri canlı resim performansı sergiledi. Çevre ve Sanat günleri kapsamında bu yıl 4.sü düzenlenen Kumda Sanat Çalışmaları da ilk gün itibariyle başladı. Bu yıl “adalet” temasıyla düzenlenen etkinlikte yapılan çalışmalar etkinlik boyunca görülebilecek.
 
Dolu dolu bir içeriğe sahip programın ikinci günü; Mikrokredi üyelerini kermesi, Kilyoslu yazarların imza günü, forumlar ve Pınar Güsar Konseri ile devam edecek. Ayrıca nesli tükenmekte olan kum zambaklarını korumak için bu yıl 7. si düzenlenen Kum Zambakları Festivali de düzenlenecek.

Bu haber toplam 3691 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT