Sarıyer Festivali’ne yoğun ilgi

Sarıyer Festivali’ne yoğun ilgi
Sarı Platform Derneği ve Sarıyer Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören “2.Sarıyer Festivali” binlerce kişinin izlediği Gripin konseri ile son buldu.

5-6-7 Ağustos tarihlerinde Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleştirilen “2.Sarıyer Festivali” yoğun ilgi gördü. Çok sayıdaki markanın katıldığı, ünlü sanatçı Betül Demir ve Gripin’in de sahne aldığı festivale Sarıyer başta olmak üzere İstanbul’un değişik ilçelerinden binlerce kişi katıldı.

adsiz.jpg

Betül Demir ve Gripin'i binlerce kişi izledi 

Gündüz alışveriş ve değişik etkinliklerle devam eden festivalin akşamları ise konserleler geçti. Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nı doladuran binlerce kişi eğlenme fırsatı buldu. Festivalin ikinci gününde Betül Demir sahne alırken, kapanışını ise Gripin grubu yaptı.

Festivale gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutluluklarını ifade eden Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, öncelikle festivale katkı sunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç başta olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti.

whatsapp-image-2022-08-08-at-12-39-36.jpeg

Petshop sektörünün liderleri de festivalde

Petshop sektöründe kedi ve köpek mamalarının Türkiye’deki öncü firmaları da festivalde yer aldı. Van- Cat, Bosch gibi birçok mama markasının işletmecisi olarak sektörün lideri konumundaki Erkan Kalender de Sarıyer Festivali’nde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

fest1-001.jpg

Bu haber toplam 9855 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT