Ginkgo Dergisi 1 yaşında

Ginkgo Dergisi 1 yaşında
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi'nde okuyan bir grup orman mühendisi tarafından hazırlanan ve okuyucuları tarafından büyük beğeni toplayan GİNKGO Dergisi 1 yaşında…

Tarih, edebiyat, doğa, müzik, sanat, spor, oyun gibi değişik konularda geniş bir içerik sunan Ginkgo ekibi kendini böyle tanıtıyor. “Ginkgo kim? “ diye sorduk onlar böyle anlattı.

Ginkgo: Çeşitliliğin İncisi

Adını; dayanıklılığı, uzun ömrü ve günümüzde varlığını sürdüren hiçbir yakın türü veya benzeri bulunmayan, tamamıyla kendine özgü bir ağaç olan Ginkgobiloba’dan alan dergimiz, tarih, edebiyat, doğa, müzik, sanat, spor, oyun gibi geniş bir yelpazedeki konularda derinlemesine yazılar sunarak meraklı zihinlere ilham vermeyi hedefliyor.
Köklerimiz: 2023 yılında atıldı.

Ginkgo'nun kökleri, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi'nde okuyan bir grup orman mühendisi tarafından 2023 yılında toprakla buluştu. O günden bu yana, her sayımızda sizlere dünyanın dört bir yanından ilgi çekici ve öğretici içerikler sunmayı amaçlıyoruz. Ginkgo dergisi, kültürleri bir araya getirerek okurlarına farklı bakış açıları kazandırmayı ve bilgi dağarcıklarını genişletmeyi amaçlıyor.

Birbirinden zengin içerikler

Dergimiz, tarih meraklılarından edebiyat tutkunlarına, doğa severlerden müzikseverlere kadar herkesin ilgisini çekecek geniş bir konu yelpazesine odaklanıyor. Her sayımızda, yazarlarımızın kaleminden çıkan özgün yazılar, röportajlar ve incelemelerle dolu bir içerik sunuyoruz.

Ginkgo'nun Dalları:
* Tarih ve Kültür: Geçmişten günümüze uzanan ilginç hikayeler ve kültürel derinlik.
* Edebiyat ve Sanat: Yaratıcı dünyanın kapılarını aralayan öyküler, şiirler, eleştiriler ve sanatın evrensel dilini keşfetme.
* Doğa ve Gezi: Keşif dolu doğa yazıları ve seyahat deneyimleri ile dünyanın güzelliklerine yolculuk.
* Müzik ve Sanat: Sanatın farklı yüzleri, müziğin büyüsü ve sanatçı portreleri.
* Spor ve Oyun: Spor dünyasından ilginç hikayeler ve oyun dünyasının en son trendleri.
Ginkgo, okurlarıyla etkileşimde bulunan bir dergi olmayı hedefliyor.

GinkgoTv ile tüm bu içerikleri zenginleştirmeyi hedefleyen Ginkgo dergisi, çevresine ve tüm dünyaya faydalı olmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 1269 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum