Sarıyer’de 21 günlük uzlaşı listesi

Sarıyer’de 21 günlük uzlaşı listesi
Sarıyer Spor Kulübü’nde 6 Temmuz’da yapılacak olan kongre için tüm kesimler uzlaşarak 21 günlük geçici bir yönetim oluşturuldu.

Bilindiği gibi Sarıyer Spor Kulübü olağanüstü kongreye gitmişti. Mevcut Başkan Ali Genç’in yeniden aday olmadığı kongrede daha güçlü bir yönetim hedeflendi. Başkan Ali Genç’in bilgisi dahilinde Asbaşkan Erol Aydın aracılığıyla Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de görüş ve desteği alınarak geçici bir liste ile 6 Temmuz’da kongreye giderek daha güçlü bir yönetimin Sarıyer için daha faydalı olacağı noktasında görüş birliğine varıldı. Erol Aydın ile eski Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ve Sarıyer camiasından bazı kişiler arasında yapılan görüş alış-verişi neticesinde de aynı uzlaşmacı görüş hakim oldu. 

Görüşmeler sonunda Erol Aydın liste hazırladı. Ancak eski Başkan Saffet Akkoyun’un da geçici yönetim için liste oluşturmasıyla Erol Aydın’ın Saffet Akkoyun’a "Amacımız aynı, sonuç olarak hepimiz ortak noktada buluşuyoruz. Sarıyer’in onursal başkanısınız. Sarıyer’e çok emeğiniz var. Sizi ağabey olarak görüyoruz, geçici de olsa size karşı liste çıkarmak bize yakışmaz. Sarıyer’e yakışır şekilde bayram havasında el ele bir kongreye gidelim” diyerek listesini geri çektiği öğrenildi. 

Başkan Ali Genç kız kardeşlerinin geçirdiği kaza nedeniyle Sivas’ta oluşu nedeniyle kongreye katılamadı. Sarıyer Spor Kulübü’nün şirketleşmesiyle birlikte daha güçlü bir yönetimin oluşturulması için Saffet Akkoyun’un hazırladığı geçici liste kabul edildi. Sarıyer Amatör Spor Kulüpleri Başkanı olan Cemal Kabil başkanlığında geçici bir yönetim oluşturuldu. Geçici yönetim Sarıyer’i 6 Temmuz’da kongreye götürecek. 

6 Temmuz’daki kongrede Türkiye’nin tanıdığı önemli bir işadamının herkesin verdiği destekle yeni ve güçlü bir yönetimle görev alacağı konuşuluyor.

Bu haber toplam 3468 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT