Sarıyer halkı hizmet görsün

Sarıyer halkı hizmet görsün
CHP’li Ataşehir Belediyesi’nden Sarıyer’i kıskandıran projeler...

 

4 yıl önce kurulan CHP’li Ataşehir Belediyesi kısa zamanda yaptığı dev projelerle Sarıyer Belediyesi’ne örnek oluşturuyor. Şükrü Genç’in 15 ay önce temelini attığı belediye binasının hafriyatı daha bitmezken, CHP’li Ataşehir Belediyesi’nde Belediye Binası ile Nikah Salonu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. 
29 Mart 2009 Yerel seçimleri sonrası kurulan Ataşehir Belediyesi'nin dördüncü kuruluş yıldönümünde; Yeni Hizmet Binasının açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından yapıldı. 
Ataşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışına Başkan Battal İlgezdi ve Eşi Gamze Akkuş İlgezdi ev sahipliği yaparken, açılışa; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve Ataşehirliler katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ataşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası Ataşehirlilere hayırlı olsun. 4 yıl önce sıfırdan kurulan Ataşehir Belediyesi bugün kendi binasında hizmet veriyor. Bu başarıya imza atan Başkan Battal İlgezdi'yi tebrik ediyorum. İstanbul'un en iyi ilçesi olan Ataşehir, aydınlığın ve gelişmişliğin yüzüdür. İnanıyorum ki bundan sonra da başka başarılara imza atacaktır" dedi. 



Ataşehirlilerin kendilerine yakışan bir hizmet binasına kavuştuklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Ataşehirli vatandaşlarımız, farklı binalarda hizmet veren belediye müdürlüklerimize artık tek bir merkezde, kolayca ulaşabilecek. Son teknoloji ile donatılan belediye binamız sayesinde vatandaşlarımız daha hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmete ulaşacaklar" dedi.  

Yeni hizmet binasının açılışından önce Kemal Kılıçdaroğlu ve Battal İlgezdi gökyüzüne beyaz güvercinler uçurdu. Açılış kurdelesinin kesiminden sonra Ataşehir Belediyesi'nin yeni binasını gezen Kemal Kılıçdaroğlu, hem bilgi aldı hem de belediye personeliyle tanıştı.

atasehiric1.jpg

Sarıyer’e örnek olması açısından bakın Battal İlgezdi 4 yılda neler yapmış… 
Sadece Sarıyer’e örnek olsun diye Ataşehir’in başarılı Belediye Başkan Yardımcılarından Abdullah Der’den sadece bazı hizmetleri öğrendik. Yeni bir belediye olmasına rağmen bir Sarıyerli olarak kıskandık. 

- 32 Bin metrekare kullanım alanında toplantı salonları, her katta vatandaşın odaları, yemekhane ve 400 araçlık otoparkıyla 14 katlı akıllı belediye hizmet binası…

- Yine modern Meclis ve Nikah salonu…

- Her mahallede halkın dinlenebileceği Ataevleri…

- Yine her mahallede 350 kişilik taziye evleri…

- Türkiye’de ikinci ruhsatlı kadın sığınma evi… 

- Yine Örnek mahallesinden büyük bir kültür merkezi… 

- Türkan Saylan Hastanesi (Her gün 600-700 civarında hasta ücretsiz muayene ediliyor)

Bunlar Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kısa zamanda ilçesine kazandırdığı birkaç tane hizmet. 

Devamını yine yazacağız… 









Bu haber toplam 7539 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT