Rumeli Kavağı'nda hedef şampiyonluk

Rumeli Kavağı'nda hedef şampiyonluk
Geçtiğimiz sezonda son haftada şampiyonluğu kaçıran Rumeli Kavağı Spor Kulübü yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

İstanbul 1. Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Rumeli Kavağı, sezona flaş bir başlangıç yapmak istiyor.  İddialı bir kadro kurarak transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı - beyazlılar yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor.

Turan: Çok yetenekli sporcuları kadromuza kattık  

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurduklarını ifade eden Rumeli Kavağı Spor Spor Kulübü Genel Kaptanı Yusuf Turan  " Sezon öncesi takımımızı yıllarca  kaptanlığımızı yapan Ziya Demirtaş hocamıza emanet ettik. Hocamızın vermiş olduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını tamamladık ve çok önemli futbolcuları kadromuza kattık. Taraftarımızın desteğiyle onların bize vereceği güçle inşallah sezon sonu şampiyon olarak takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Biz şampiyonluk hedefi ile yola çıktık ve inşallah bu hedefe hep birlikte ulaşacağız" dedi.

kavak-hoca.jpeg

Demirtaş: Hedefimiz şampiyonluk

Takımın yeni teknik direktörü Ziya Demirtaş ise, “ Yıllarca formasını terlettiğim doğduğum mahalleye teknik direktör olarak hizmet edecek olmam benim için büyük bir gurur. Transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Takımımız 1. Amatör Lig'de mücadele edecek. Rumeli Kavağı arması her zaman şampiyonluğa oynar. Hedefimiz tabi ki de şampiyonluk. Rabbim sakatlık vermesin oyuncularımıza bütün takımlara başarılar diliyorum. Centilmen ve güzel bir yıl olsun. Kavgaların değil güzel futbolun ön plana çıktığı bir sezon olsun. Tüm teknik direktörlere de başarılar diliyorum” diye konuştu

Bu haber toplam 2987 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT