Rumeli Kavağı 1. Amatör'e yükseldi

Rumeli Kavağı 1. Amatör'e yükseldi
İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Rumeli Kavağıspor Kulübü 1. Amatör lige yükseldi.

Sarıyer’in başarılı amatör takımlarından Rumeli Kavağıspor Kulübü 3 yıl aradan sonra 1. Amatör lige geri döndü. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Kırmızı-Beyazlılar 18. hafta müsabakasında konuk oldukları Ulusspor'u 5-1'lik skorla geçti.

Rumeli Kavağıspor sonradan açıldı

İlk 3 haftada 2 mağlubiyet alarak kötü bir başlangıç yapan Rumeli Kavağı, sonrasında oynadığı 15 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik alarak müthiş bir yenilmezlik serisi yakaladı. Ligin bitimine 4 hafta kala bir üst lige çıkmayı garantileyen Rumeli Kavağı 42 puan alarak grubu 2. sırada tamamladı.

rumeli-kavagi-spor-kck.jpg

Maçtan sonra konuşan Rumeli Kavağıspor kulübü başkanı Varol Aydın şunları söyledi: “Tesislerimizi yenilemek için çekildiğimiz liglere 3 sene sonra geri döndük. A futbol takımımızın ilk senesinde  ikinci amatör ligden, birinci amatör lige yükselmesi bizi gururlandırdı. Buradaki gençlerimizin büyük çoğunluğu, muhitimizden, mahallemizden, bizim elimizde yetişen gençler. Çok güzel bir başarı elde ederek Rumeli Kavağımızı mutlu ettiler. Hasan hocamızı ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.”

Bu haber toplam 9135 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT