MHP Sarıyer ilçe teşkilatından Bahçeli’ye ziyaret

MHP Sarıyer ilçe teşkilatından Bahçeli’ye ziyaret
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden Sarıyer İlçe Teşkilatı, Sarıyer Spor Kulübü forması hediye etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıyer İlçe Teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Bahçeli’ye Sarıyer Spor Kulübü’nün forması da armağan edildi.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, olağan kongre takviminin başladığı gün, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Sarıyer İlçe Teşkilatının Ankara’daki ziyaretler dizisi MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ile başladı.

mhp-sariyer-2.jpg

12 Eylül 1980 askeri darbesinde idam edilen ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu da şehadetinin yıldönümü vesilesi ile kabri başında anıldı. MHP’liler daha sonra Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK)  Üyesi İbrahim Ünal’a birlikte Anıtkabir’e giderek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtarıcı ve kurucu Önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

mhp-sariyer-kck.jpg

Bahçeli’ye Sarıyer forması hediye edildi

MHP Sarıyer İlçe Teşkilatı daha sonra MHP Genel Merkezi’ne geçerek, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Görüşme sırasında Bahçeli’ye üzerinde adı ve “01” yazılı Sarıyer Spor Kulübü forması hediye edildi.  MHP Sarıyer Teşkilatı’nın Ankara ziyaretinin aynı zamanda MHP’nin olağan kongre takviminin başlangıç tarihine denk gelmesi nedeniyle ayrı bir anlam kazanırken, bu ziyaret aynı zamanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de memnun etti.

mhp-sariyer-3.jpg

Ziyaret programı 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Anıtı ziyareti sona erdi.

mhp-sariyer-1.jpg

Bu haber toplam 7541 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT