Eski sağ kolu 2 yıldır aranıyor!

Eski sağ kolu 2 yıldır aranıyor!
FETÖ firarisi AK Parti Sarıyer eski Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Akşahin yaklaşık 2 yıldır aranıyor!...

Yaklaşık iki yıldır bir türlü yakalanamayan FETÖ firarisi AK Parti Sarıyer eski Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Akşahin’in nasıl kaçtığı ve nerede saklandığı gizemini korumaya devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock kullandığı tespit edildikten sonra kayıplara karışan AK Parti Sarıyer eski Meclis Üyesi ve AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın ilçe başkanlığı döneminde İlçe Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Av. Abdullah Akşahin, yaklaşık iki yıldır henüz yakalanamadı.

Avukat Abdullah Akşahin’in nasıl kaçtığı ve nerede saklandığı gizemini korumaya devam ediyor. Akşahin’in yakalanması durumunda FETÖ’nün Sarıyer’deki ilişkiler ağının ve siyasi bağlantılarının da ortaya çıkabileceği tahmin ediliyor. 

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Sarıyer Belediye Meclisi’nde polemiklere ve sert tartışmalara imza atan Akşahin, Salih Bayraktar’ın da Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yapıyordu. Akşahin ayrıca AK Parti 2014 Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’un da özel avukatıydı. 

2017’nin Haziran ayından bu yana kayıp olan FETÖ firarisi Av. Abdullah Akşahin’in nasıl kaçtığı ve nerede saklandığı ise kafalarda soru işaretleri bırakma devam ediyor.

Bu haber toplam 6153 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT