46 yıl sonra buluştular

46 yıl sonra buluştular
Sarıyer Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu mezunları pilav gününde buluştular.

1971-1972 yılından beri mezun veren Sarıyer Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu’ndan farklı yıllarda mezun olanlar okul yönetiminin düzenlediği mezunlar pilav gününde buluştular.

Kilyos’taki okulun bahçesinde bir araya gelen mezunlar beraberlerinde aileleri, arkadaşları, çocukları ile katıldıkları pilav gününde oldukça neşeli vakitler geçirdiler.

Aralarında farklı siyasi partilerden milletvekilliği aday adayı olan mezunların da bulunduğu pilav gününde tek tek mikrofon alarak şu anki durumlarından, okul zamanlarındaki anılarından bahsettiler. Mezunların zaman zaman duygusal paylaşımları katılımcıları geçmişe götürüp duygulandırırken kimi de mutfaktan her akşam izinsiz ekmek aldıklarını anlatarak katılımcıları güldürdüler.

46-ic2.jpg

Mezunlar ilki yapılan pilav gününü düzenleyen okul yönetimine teşekkür ederken, önümüzdeki yıllarda da mutlaka yapılmasını okul yönetiminden rica ettiler.

Birlikte türküler söyleyip, birlikte eski günlerdeki gibi okul bahçesinde top oynayan mezunlar gelecek yıl tekrar görüşmek üzere vedalaştılar.

46-ic1.jpg46-ic3.jpg

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT