Yüzlerce fidan diktiler

Yüzlerce fidan diktiler
Sarı Platform Derneği yine örnek bir çalışmaya imza atarak, Kemerburgaz’da yüzlerce çam fidanı dikti.

Orman haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Sarı Platform Derneği Kemerburgaz’da yüzlerce ağaç dikerek örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Sarı Platform Yönetim Kurulu tarafından yapılan organizasyon kapsamında Çaybaşı’ndaki Atatürk İlköğretim Okulu’ndan 100’e yakın öğrenci Sarıyer Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle Kemerburgaz’a götürüldü. Orman Bölge Müdürlüğü’nün daha önce ağaç dikimi için hazırladığı eski maden ocaklarının olduğu bölgede Sarı Platform Derneği ve Atatürk İlk Öğretim Okulu adına yüzlerce çam fidanı dikildi.



Etkinlikle ilgili Sarıyer Manşet Gazetesi’ne konuşan Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, “Daha yeşil bir Türkiye için sloganıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle hem çocuklarımıza orman ve doğa sevgisini aşılamak, hem de dernek olarak yaşadığımız çevreye bir katkı sunmak amacındayız. Burada 100’e yakın öğrencimizle yüzlerce fidan diktik. Bu mutluluk verici bir durum. Sarı Platform Derneği’nin amacı zaten bu tarz güzel işler yapmaktır. Katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde daha da güzel projelerimiz var. Sarıyer’i, İstanbul’umuzu ve Türkiye’mizi seviyoruz” dedi.

Organizasyona katılan öğretmenler ise yapılan bu tür örnek çalışmadan dolayı Sarı Plantform Derneği’ne teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 3596 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT