Yusuf Turan başkan seçildi

Yusuf Turan başkan seçildi
AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi yapıldı. Tek listenin girdiği seçimlerde AK Parti’nin Sarıyer Gençlik Kolları Başkanlığına Yusuf Turan seçildi.

AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi, Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra yapılan protokol konuşmalarında 2014 yerel seçimleri için önemli mesajlar verildi. Kongrede yapılan tüm konuşmalarda 2009’da Sarıyer’i CHP’ye kaptıran AK Parti’nin 2014’te tekrar geri alacağı inancı vurgulandı. Kongrenin Divan Başkanılığı’na İl Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aydın, Divan Başkan Yardımcılığına Ferhat Güneş, Katip Üyeliğe ise Sevde Ketenci seçildi. Yönetim kurulu faaliyetlerinin okunmasının ardından genel kurul tarafından ibra edildi. Tek listenin girdiği seçimlerde Yusuf Turan gençlik kolları başkanlığına seçildi.



Özdemir: “Hedefimiz 2014”
Kongrede konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, "Kongrelerin bir bayrak değişimi, bir yenilenme ve tazeleme fırsatı olduğunu vurgulayarak, “ Eski Gençlik Kolları Başkanı İhsan Topçu kardeşime çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Şuanda yeni bir gençlik kolu başkanımızla Sarıyer’de yola devam edeceğiz. Siyasette büyük bir camiamız, yelpazemiz çok geniş. Herkes bu çatı içerisinde kendisine bir pozisyon bulacaktır. Referandumda, daha sonra genel seçimlerde gençlik ve kadın kollarımızda büyük bir ahenk içerisinde çalışmalar yaptık. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 2014 bizim hedefimiz. Sayın Başbakanımız ustalık dönemiyle ilgili hazırlığını yaptı ve hızla yürümeye devam ediyor. 2014’te biz belediyeyi tekrar almaya talibiz. Geçmişi konuşmuyoruz, önümüze bakıyoruz. 2011 seçimlerinde toparlanma sürecine girdiğimizi gösteren o güzel neticeyi daha da yukarı çekerek Sarıyer’de AK Parti’nin bayrağını hep beraber dalgalandıracağız. Herkes şuan yerel belediyede yaşananları takip ediyor. Sarıyer bir 5 yılını kaybetmiştir. Önümüze yeni vizyonlar ve hedefler koyarak 2014’e hazırlanarak, inşallah güzel bir isim ve kadrosuyla seçimleri kazanacağız. Şahsın isminin ne olduğunun hiçbir anlamı yok, önemli olan Başbakanımızın teveccüh ettiği bir isimle seçimi almaktır. Birlik ve beraberlik bizim anahtar kelimemiz. Kesinlikle buna zarar getirecek hiçbir şeye müsaade etmeyeceğim” dedi.



Ahmet Baha Öğütken: “Bundan sonra Sarıyer bizim”
AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ise “Seçimlerde çok güzel çalışmalar yaptık. Arkadaşlarımızla beraber çok canlı çok heyecanlı ve muhteşem çalışmalarda bulunduk. Gençlerimizin çok başarıyla çalıştıklarını gördük. Böyle bir ekiple çalışmaktan kıvanç duydum. Sarıyer için çok söylenecek söz var. Bir seçim geçirmiştik o seçimde maalesef kaybettik. Genel seçimde de hamdolsun %35 olan oyumuzu %40’a çıkardık. Demek ki bundan sonra Sarıyer bizim, Sarıyer AK Parti’nin. Sizlerden en büyük isteğim partimize sahip olarak tekrar kaybetmiş olduğumuz belediye başkanlığını kazandırmanızdır” diye konuştu.



Ali Turan: “2009’da biz değil Sarıyer kaybetti”
Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği’nden istifa ederek memleketi Sivas’tan milletvekili seçilen Ali Turan da yaptığı kısa konuşmada, “Sivas Milletvekiliyim ama Sarıyerliyim, onun için buradayım. Siz ne zaman emrederseniz ben hep sizin yanınızda olacağım. Çünkü biz bu yolları hep beraber yürüdük. Yerel seçimlerde kaybetmiş olsak ta biz kaybetmedik Sarıyer kaybetti. İnşallah bunun telafisini 2014’te gerçekleştireceğiz” dedi.



Yusuf Turan: “Elinde taş belinde silah olan gençler olmadık”
Kürsüye çıkan Gençlik Kolları Başkan adayı Yusuf Turan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu görev bizim için sadece bir siyasi makam değildir. Bu görev inandığımız değerlere sahip çıkmak, ülkemiz için elimizi taşın altına koymak demektir. Biz sadece Türkiye’nin değil Dünyadaki tüm mazlumların partisiyiz. Enerjimizi iç çekişmelere harcayacak vaktimiz yok. Onun için yönetim listemizi oluştururken geniş bir yelpazeden faydalandık. Toplumuzun her kesimine hitap eden bir ekip oluşturmaya dikkat ettik. Farklı kültürlerde olan arkadaşlarımızla çok güzel bir mozaik oluşturduk. Bizler hiçbir zaman elinde taş belinde silah olan gençler olmadık. Bizler elinde kitap yüzünde tebessüm göğsünde iman dolu gençler olduk ve olmaya devam edeceğiz. 2004 yılında yayında siyasete başladığım, gençlik kolları başkanı İhsan Topçu’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Kongreye katılım büyüktü
Şölen havasında geçen kongreye, İstanbul Milletvekilleri Ahmet Baha Öğütken ve Mehmet Muş, Sivas Milletvekili Ali Turan, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, eski Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, eski Milletvekili Selami Uzun, İl Genel Meclis Üyesi ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez,  İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Umur ve Faruk Gökkuş, Kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik, İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Bülbül, Cemil Özbalta, Hüseyin Coşkun, Mehmet Çakır, Hamdi Akdağ, Osman Kabil, İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti milletvekili aday adayı Erhan Vergili ve çok sayıda AK Parti’li katıldı.





AK PARTİ SARIYER GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİ ( ASİL )

1 YUSUF TURAN
2 ALİME ÇAKIR
3 ÇETİN KARA
4 DOĞUKUT EZBER
5 EKİN ILGAR
6 FATİH BURAK YILDIZ
7 FİDAN KANBEROĞLU
8 GÖKHAN YÜKSEKOĞLU
9 GÖKSU EKİCİ
10 HAKAN SARICAOĞLU
11 HASAN YILDIRIM
12 İLYAS TANRIVERDİ
13 İSMET ODABAŞI
14 KADİR CEBECİ
15 KENAN POLAT
16 M.AKİF BAYRAK
17 MEHMET BAŞPINAR
18 MÜCAHİT ERKEN
19 NAMIK  KORKMAZ
20 ÖMER TEKER
21 SAFA  TURAN
22 SAMET AKDENİZ
23 SEÇİL YILDIRIM
24 SEVDE KETENCİ
25 TİMUR  ÖZBALTA
26 TUĞBA BERBEROĞLU
27 ÜMİT  YILDIZ
28 YASEMİN VOLKANER
29 YASEMİN YEŞİLTAŞ
30 YİĞİT EMRE ŞEN

AK PARTİ SARIYER GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİ ( YEDEK )

1 AYŞE BAYKAL
2 AZİZ KANAT
3 BEKİR KIRAÇ
4 BURHAN AKSU
5 BÜNYAMİN BAŞAR
6 BÜŞRA YEŞİLTAŞ
7 CANER MURAT BALLI
8 DİLEK KÜBRA ERDEM
9 EGEMEN ÇETİNKAYA
10 EMRE ATASEVER
11 ENGİN TEMİRPOLAT
12 FATİH AK
13 FATİH ÖZDER
14 FERHAT ALTUN
15 FERHAT ÇINAR
16 HARUN BAŞAR
17 HÜSEYİN DEMİR
18 İBRAHİM KAN
19 KADİR DEMİR
20 KEREM  KESERCİK
21 KERİM GÜMÜŞ
22 M.ALİ ERBAŞ
23 MERVE ŞİŞMAN
24 ÖMER AĞBULUT
25 ÖZGE BAYKAL
26 SEBNEM KONUK
27 SELÇUK KABİL
28 SEMİH GÜZEY
29 TACETTİN GÖKTEKE
30 YUSUF EVREN DİLSİZ

AK PARTİ SARIYER GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU İL DELEGE LİSTESİ ( ASİL )

1 Harun Muş
2 İ.Emre Hızır
3 Uğur Kara
4 Vahap Hanlıoğlu
5 Bektaş Turgut
6 Betül Ceylan
7 Dursun Ali Turgut
8 Yusuf Turan
9 İhsan Topçu
10 İlyas Tanrıverdi
11 Gökhan Yüksekoğlu
12 F. Burak Yıldız

AK PARTİ SARIYER GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU İL DELEGE LİSTESİ ( YEDEK )

1 Hasan Yıldırım
2 Sevde Ketenci
3 M.Akif Bayrak
4 Kenan Polatkan
5 Kadir Cebeci

Bu haber toplam 7605 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum