Yurtdışında Üniversite Okumak

Yurtdışında Üniversite Okumak
Yurtdışında Üniversite Okumak

 

 

Kaliteli ve prestijli üniversitelerde eğitim almak son yıllarda Türk öğrenciler arasında da popüler olmuştur. Yurtdışında üniversite okumak için birçok farklı ülkeyi tercih edebilirsiniz. Türkiye’de yurtdışında üniversite eğitimi için en çok Almanya, İngiltere ve Polonya gibi ülkeler listenin başında yer almaktadır.

Yurtdışında üniversite eğitimi alabileceğiniz birçok farklı alan ve bölüm bulunmaktadır. Mühendislik bölümlerinden, sosyal bilimlere kadar pek çok alanda eğitim alabilirsiniz. Yurtdışında üniversite okumanın en önemli noktalarından biri de YÖK Denkliğidir. Academix Yurtdışı Eğitim firmamız sizlere yurtdışında YÖK denkliği olan üniversiteleri sunmaktadır.

Polonya’da Üniversite Eğitimi

Hem uygun fiyatlı hem de eğitim kalitesinin iyi olmasından dolayı Polonya’da üniversite eğitimi, Türk öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Polonya’da yer alan birçok üniversitenin YÖK denklik seçeneği de bulunmaktadır.

Polonya’da üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilere, eğer dil seviyesi iyi değilse dil kursu veya hazırlık eğitimi seçeneği de sunulmaktadır. Polonya’da yer alan birçok üniversite oldukça prestijli ve alanlarında oldukça başarılı üniversitelerdir. Okumak istediğiniz bölümlere karar vererek Polonya’da üniversite eğitimi için okul seçebilirsiniz.

İngiltere’de Üniversite Eğitimi

İngiltere’de üniversite eğitimi alabilmek için öncelikle not ortalamanızın ve dil seviyenizin oldukça iyi olması gerekir. Dil için TOEFL veya IELTS sınavlarından geçerli puan almanız gerekmektedir.

İngiltere’de üniversite eğitimi süresi genel olarak 3 yıldır. Farklı bölümlere ve üniversitelere göre değişebilir. İskoçya’da ise eğitim süresi 4 yıldır. Eğitimler genel olarak Eylül ve Ekim ayı gibi başlamaktadır. İngiltere’de üniversite eğitimi ve başvuru detayları hakkında bilgi alabilmek için Academix firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Academix Üniversite Eğitimi

Üniversite eğitimini yurtdışında tamamlamak isteyen öğrencilerimize Academix firması olarak her türlü desteği sağlamaktayız. Firmamız, öğrencilerimize genel olarak YÖK denkliği olan üniversiteleri sunmaktadır. Firmamız aracılığıyla başvuru dönemlerinde başvuru yaparak yurtdışında üniversite eğitimi için adım atabilirsiniz.

Academix üniversite eğitimi hakkında bilgi almak isteyen herkese ücretsiz danışmanlık yapmaktadır. Daha detaylı bilgi alabilmek ve koşulları öğrenebilmek için ofisimizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Temsilcisi olduğumuz tüm üniversitelerin kayıtları veya farklı konular hakkında bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Bu haber toplam 964 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT