Yolsuzluklar için CHP’ye baksınlar

Yolsuzluklar için CHP’ye baksınlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem: ”Hırsızlığın, yolsuzluğun tarihi yazılacaksa CHP’ye baksınlar” dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde açtığı seçim irtibat bürosunun açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ekrem Erdem, burada CHP’ye yüklendi. CHP’nin İstanbul’daki iktidar dönemini eleştiren Erdem, ”Hırsızlığın, yolsuzluğun tarihi yazılacaksa CHP’ye baksınlar” dedi.



Mehteran Takımının muhteşem gösterisi ile tam bir şölen havasına dönüşen açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Rıza Abdik, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Milletvekili Aday Adayı Erhan Vergili, meclis üyeleri, ilçe teşkilatı yöneticileri ve çok sayıda kişi katıldı.



Özdemir, “Türkiye’yi daha ileri taşıyacağız”
Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, yeni bir takvim ile birlikte seçim atmosferine girdiklerini belirterek, “Halkımızın teveccühü ile birlikte AK Parti inşallah 3.dönemi ile yoluna devam edecektir. Çözüm odaklı yaklaşımımız ve ahlaklı siyaset anlayışımızla 2023 vizyonumuz ve sivil anayasamızla Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız. Yeni dönemde Sarıyerlilerin yaşam kalitesini daha yükseğe çıkartmak istiyoruz.” dedi.

Erdem: “Türkiye’yi yeni bir cazibe merkezi haline getirdik”
Özdemir’den sonra söz alan Ekrem Erdem ise “Size bir teşekkür borcumuz var. 8,5 yıldır bizi iktidarda tutmanız ve her konuda vermiş olduğunuz destekten ötürü tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. AK Parti iktidarda tarih yazmıştır. Türkiye’yi değiştirdik ve daha da geliştirdik. 3 Kasım 2002’de yine sizin huzurlarınızdaydık. Halkımız uçurumun kenarında olan Türkiye’de AK Parti’yi %34,5 oyla iktidara getirdi. Bir ülke için bayrak kadar önemli olan para birimi Türkiye’de geçmez hale gelmişti. Biz paramızı Dünya’nın en önemli parası haline getirdik. Bunun yanında vizeleri kaldırdık. Türkiye artık Dünyanın yeni bir cazibe merkezi haline geldi. Sağlıkta ve eğitimde büyük başarılar gerçekleştirdik. Sağlığı bir çatı altına topladık. Bir telefon kadar yakınınıza getirdik. Biz bunları halkımıza vaat etmedik, biz bunları görev bildik” dedi.

Yolsuzluklar CHP döneminde yapıldı
Erdem konuşmasını şöyle sürdürdü;" Hırsızlıkların ve yolsuzlukların tarihi yazılacaksa bu CHP’nin İstanbul’da iktidarda olduğu dönemde gerçekleşmiştir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı iken İstanbul’un su, çöp problemleri ve hava kirliliğini ortadan kaldırdı. Bu millet güzellikleri takdir etmesini çok iyi biliyor. İstanbul’u ayağa kaldıran Erdoğan’ın liderliğindeki henüz bir yaşını bile doldurmamış AK Parti’yi halkımız 2002’de iktidara getirdi.

Yeni hedefimizi Kılıçdaroğlu açıkladı
Daha önceki seçimlerde, %34 ve %47 oy aldık. Şimdiki hedefimizi ise geçtiğimiz günlerde CHP’li Kılıçdaroğlu ‘Erdoğan %50’nin altında oy alırsa istifa etsin’ diyerek açıklamış oldu. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün diyerek mekânımız hayırlı olsun."

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ekrem Erdem ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir Cumhuriyet Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılış kurdelesini kesti.





ekremerdeniceri_994524435.jpg

Bu haber toplam 1740 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT