Yılmaz'dan Genç’e manalı cevap

Yılmaz'dan Genç’e manalı cevap
Pınar Mahallesi’nin Muhtarı Ayhan Yılmaz, muhtarlar toplantısında Belediye Başkanı Şükrü Genç’e fena yüklendi.

Mhallesinde yapılan toplantıda Başkan Genç’in kendisinin arkasından, “Muhtarınız kaçak- göçekle uğraşmaktan bu sorunları bize aktarmıyor” dediğini söyleyen Muhtar Ayhan Yılmaz, “Ben kaçak- göçekle uğraşmıyorum. Kaçakla göçekle uğraşanlar şuan zaten aramızda yok”  dedi.

“Kaçak-göçekle uğraşanlar şuan aramızda yok”
Muhtarlar toplantısında söz alan Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz,  Şükrü Genç’in mahallesinde yaptığı toplantıda kendisinin arkasında konuştuğunu belirterek sitem etti. Muhtar Yılmaz , “Bugün burada yaptığınız konuşmada ‘birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor’ dediniz. Bir toplantıda da ‘Biz insanları mutlu etmekle yükümlüyüz” dediniz. Ancak geçtiğimiz günlerde mahallemde bulunan Kavacıklılar Derneği’nde vatandaşın belirttiği bir sorun ile ilgili, ‘Muhtarınız kaçak-göçekle uğraşmaktan bu sorunları bize aktarmıyor’ demişsiniz. Beni vatandaşın önünde rencide etmeye hakkınız yok. Pınar Mahallesi’nin Muhtarı kaçakla göçekle uğraşmıyor. Kaçakla göçekle uğraşanlar zaten aramızda yok” dedi.

“Size ulaşamıyoruz”
Zaten bizim size ulaşmamız da mümkün değil. Cep telefonunuzdan size ulaşamıyoruz. Bunun nedenini de müdürlerime ve başkan yardımcılarıma ulaşın diyerek açıkladınız. Ama ben o mahalledeki vatandaşın ihtiyacını görmek amacıyla kaçağıyla göçeğiyle uğraşmak mecburiyetindeyim. Eğer biz birbirimize sahip çıkacaksak lütfen çıkalım.

“O kadın numara yapıyor” dediniz
Muhtar Yılmaz mahallesindeki bir kadının evi ile ilgili sorunla alakalı da “Mahalledeki toplantıda ‘o kadın numara yapıyor’ dediniz ama o kadın numara falan yapmıyordu. O kadın gelip muhtarlıkta oturup karşımda ağladı ben de gidip tuvalette ağladım” dedi.

Belediye yanlış anonslar yapıyor
Belediyenin anons aracının mahallede uygun olmayan anonslar yaptığını belirten Muhtar Yılmaz, “Belediyenin anons aracıyla Pınar Mahallesi’nde ‘TOKİ evinizi yıkmadan, evlerinize ecrimisiller gelmeden’ diyerekten 3.Köprü’ye Hayır Mitingi için davet anonsu yapılıyor. 3.Köprü ile ecrimisillerin yıkımların ne alakası var bilmiyorum. Diken üzerinde yaşayan vatandaşlarımızın bu konuda çok canı sıkılıyor. Bunlara dikkat edilmelidir” dedi.

Genç “Buna kaçak-göçek demek zorundayız”
Belediye Başkanı Şükrü Genç ise,  “Sorunu olan bir insan varsa içeriği farklı olan bir toplantıya getirtilip orda oturtulmanın bir anlamı yok. Hiçbir şekilde şov yapmaya gerek yok. Her türlü sorunla en uç noktaya kadar ilgilenmeye çalışıyoruz. Ama buna kaçak-göçek demek zorundayız. Siz 1200 tane yapılan normal çatıyı konuşmuyorsunuz ama çatı katı getirdiğinizde benim bürokratım zorda kalıyorsa siz kaçak-göçekle uğraşıyorsunuz demektir.

Bu haber toplam 2020 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum