Yılın başarılı siyasetçisi

Yılın başarılı siyasetçisi
Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi, Erhan Vergili’yi "Yılın Başarılı siyasetçisi” seçti.

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile bilinen Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi, Erhan Vergili’yi "Yılın Başarılı siyasetçisi” seçti.

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile bilinen Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi, 8. yılında Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cemil Çiçek ve Devlet Bakanı Faruk Çelik’in "Yılın Devlet Adamı" ödülüne layık görüldüğü törende Sarıyer’in başarılı işadamlarından ve AK Parti’den İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan Erhan Vergili de "Yılın Başarılı siyasetçisi " ödülünü aldı. Aday adaylığı döneminde yaptığı başarılı seçim çalışmasıyla öne çıkan Vergili, özellikle parti tabanından gelen kimliği ile takdir toplamıştı.

Time Dergisi ve Mebus Haber Dergisi okurlarının, www.timedergisi.com ve  www.mebushaberdergisi.com internet sitesine gönderdiği elektronik postalar ile yılın devlet adamını, siyasetçisini, milletvekillerini, bürokratlarını, valilerini, belediye başkanlarını, işadamlarını ve gazetecilerini belirledi. Akar Internatıonal Hotel'de gerçekleştirilen ödül törenine birçok siyasetçi katılırken, törende Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Devlet Bakanı Faruk Çelik "Yılın Devlet Adamı" ödülüne layık görüldü.

Bu haber toplam 6056 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT