Yetenek Sizsiniz ’de bir Sarıyerli

Yetenek Sizsiniz ’de bir Sarıyerli
Star TV’de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılan ve nefes kesen gösterisiyle ilk turu geçen Sarıyerli rekortmen tekvandocu İsmet Sağlam 2. tura bir hayli iddialı hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ında jüri üyesi olduğu 'Yetenek Sizsiniz' programında Sarıyer rüzgârı esti. Kızı Ebrar ile yarışmaya katılan Sarıyerli rekortmen tekvandocu İsmet Sağlam gösterisiyle adeta nefesleri kesti. Jüriden aldığı 3 “Evet” ile ilk turu geçen Sağlam ikinci tura bir hayli iddialı hazırlanıyor.



Türkiye bu gösteriyi konuşacak!
Sarıyer Tekvando Spor Kulübü Başkanı Ercan Acar ile birlikte Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden Sağlam, yarışmada birinci olacağına inandığını söyledi. 2. tur için sıra dışı bir gösteriye hazırlandığını söyleyen Sağlam, “Tüm Türkiye bu gösteriyi konuşacak. Bu birinci olacağıma inanıyorum. Yarışmadan kazanacağım 500 bin TL’nin 100 Bin TL’sini gönül verdiğim Sarıyer Spor Kulübü’ne bağışlayacağım. Geriye kalanı ile de yine Sarıyer’de spor alanında yatırım yapacağım. Tekvando sporuna katkı sunacağım” dedi. Sağlam yarışmada tüm Sarıyerlilerin desteğini beklediğini söyledi.

İŞTE İSMET SAĞLAM'IN KIZI İLE BİRLİKTE YETENEK SİZSİNİZ'DE YAPTIĞI GÖSTERi - VİDEO

Bu haber toplam 9665 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT