Yenimahalle yolu yarış pisti gibi

Yenimahalle yolu yarış pisti gibi
Yenimahalle’de virajı alamayan araç doğalgaz kutusuna çarptı. Facia son anda önlendi.

Yenimahalle’de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan bir araç ahşap binanın önündeki doğalgaz kutusuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle binada ve araçta hasar oluşurken, doğalgaz kutusu alev almaya başladı. Mahallede kısa süre panik yaşandı. Daha sonra yapılan müdahalelerle yangın söndürülerek, facianın büyümesi önlendi. Ancak mahalle halkı yetkililerin bu yolda yaşanan tehlikenin farkına varması için adeta isyan etti.



Muhtar Çınar: “Burası yarış pistine döndü yetkililer önlem alsın!”
Bu yolda araçların hız yaparak tehlike saçtığını söyleyen Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar, “Yenimahalle yolunu sürücüler yarış pisti gibi kullanıyorlar. Sürekli kazalar oluyor. İnsanlar yoldan rahat yürüyemiyor. Hızını alamayan araçlar ya binalara ya da birbirleriyle çarpışıyorlar. Buna belediye ya da emniyet görevlilerinin acil bir önlem almaları lazım. Böylesi dar ve virajlı bir yolda araçların yarışırcasına bu kadar hızlı gitmesi mahalle halkını tedirgin ediyor. Birileri ölmeden önce önlem alınması lazım” dedi.

Halk isyanda: Önlem alınması için illa biri mi ölecek?
Yetkilileri göreve çağıran mahalle halkı da araçların bu yolda böyle hızlı gitmesine isyan etti. Sarıyer Manşet’e konuşan vatandaşlar, “Burada önlem alınması için illa birileri mi ölecek? Sürücüler burayı otoban gibi kullanıyorlar. Çocuklarımızı korkudan dışarı çıkartamıyoruz. Yetkililerin acilen önlem alması lazım. Cezalar uygulanması lazım. Sürekli kazalar yaşanıyor” diye konuştular.

Bu haber toplam 8266 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum