Yeni yıl dilekleri 'Dilek Ağacı'nda

Yeni yıl dilekleri 'Dilek Ağacı'nda
www.kadinelisiyaset.com ‘un sahibi Betül İstanbullu yeni yılda önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Yeni yılda Nişantaşı – Abdi İpekçi Caddesi’ne 2012 yılında kadınların kadın siyasetçilerden beklentileri, göndermek istedikleri mesajlar ve yeni yıl dilekleri için sembolik bir dilek ağacı yerleştirerek www.kadinelisiyaset.com olarak, kadın siyasetçiler ile kadınlar arasında aracı oldu.

Kadınların dışında erkekler ve çocuklar da dilek ağacına yoğun ilgi gösterdiler. Ağaç yılbaşı tatilini ülkemizde geçirmek için gelen turistlerin de ilgi odağı haline geldi. Siyasi dilek ve mesajların dışında çok farklı mesajlarla da karşılaştıklarını beliten İstanbullu projenin farklı yerlerde de tekrarlanacağını ve ağaca asılan mesajların toplanarak ilgili siyasilere gönderileceğini ifade etti.



Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören dilek ağacına ilk mesajlar ise siyasilerden geldi.

İŞTE SİYASİLERİN MESAJLARI
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan sözlü olarak: “Eskiden olduğu gibi kadınlar bu yılda da başımızın tacı olacaklar” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Siyasete ilgi duyan tüm kadınları CHP’nin çatısı altında bekliyorum. Onlar siyasete girerlerse, siyaset kirlilikten arınmış olur.“

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin: “2012 yılında herkesin kendisini özgürce ifade edebildiği bir Türkiye diliyorum.”

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz: 2012 yılının, toplumun kurucusu olan kadınlarımızın önündeki tüm engellerin kaldırıldığı bir yıl olmasını dilerim.

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran: 2012 yılının "kadın" için umut yılı olmasını diliyorum.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Salıcı: 2012 Kadın siyasetçilerin gerçek anlamda kadın hakları için çalıştığı bir yıl olsun.

Bu haber toplam 6572 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT