Yeni yardımcılar atayacak

Yeni yardımcılar atayacak
Rüşvet oprerayonu ve tutuklamalar ile sarsılan Sarıyer Belediyesi yeni atamalar ile toparlanmaya hazırlanıyor.

Başkan Yardımcısı Şinasi Yalçın gidiyor, 2 meclis üyesi 1 bürokrattan oluşan 3 yeni başkan yardımcısı geliyor.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yardımcısı Recep Yel’in rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanması ve istifalarla boşalan başkan yardımcılığı koltuklarına yeni isimler atamaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre; önümüzdeki günlerde ikisi meclis üyesi, biri de bürokrat olmak üzere 3 tane yeni başkan yardımcısı atanacak. Herkes yeni başkan yardımcıları kimler olacak diye merakla beklerken, Başkan Genç bu isimler üzerinde büyük oranda kararını verdi. Kendisine yardımcı olarak atayacağı bir meclis üyesi ve bir bürokrat üzerinde kesin kararını veren Başkan Genç, başkan yardımcısı olacak olan diğer meclis üyesi için de karar verme aşamasında…

İki isim tamam diğeri karar aşamasında…
Başkan Genç’in kararını verdiği isimlerden birisi Meclis Üyesi Mustafa Tok. Tok’un yardımcılığına kesin gözle bakılırken,  bürokrat olarak başkan yardımcılığına atanacak yeni ismin de dışarıdan gelmeyeceği ve belediyenin içinden atanacağı kesinleşti. Belediyedeki en başarılı müdürlerden biri olarak görülen ve partililiği ile de öne çıkan bu isim üzerinde karar veren Başkan Genç’in,  diğer meclis üyesini de netleştirdikten sonra atamaları yapması bekleniyor.
Bu arada belediyede adeta istenmeyen adam olarak anılan Başkan Yardımcısı Şinasi Yalçın’ın da önümüzdeki günlerde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT