Yeni Mahalle’de bahar şenliği

Yeni Mahalle’de bahar şenliği
Yeni Mahalle Muhtarlığı’nın geleneksel olarak düzenlendiği 'Bahar Şenliği' yediden yetmişe birçok Sarıyerli’yi bir araya getirdi.

Yeni mahalle muhtarı Ahmet Çınar, geleneksel hale getirdikleri şenliği düzenlemelerindeki amacın, birlik ve beraberlik içerisinde dostlukları pekiştirmek olduğunu belirterek, destek ve katılımından dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkürlerini sundu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, halkın birbiriyle kaynaşarak eğlenmesi, herkes arasındaki hoşgörü ve birlikteliğin artması yönünde buna benzer organizasyonların çok önemli olduğunu belirtti.

Halkın geniş katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanan şenliğe ilgi büyüktü. Yeni mahalle parkına kurulan mangallarla piknik havasında geçen şenliğe katılan herkese yemek ve içecek servisi yapıldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen şenliğe Başkan Şükrü Genç, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Seçkin Özdemir, Recep Yel, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Çınar ve vatandaşlar katıldılar.

Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT