Yeni Başkan Emine Küçük

Yeni Başkan Emine Küçük
AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Başkanlığı'na Emine Küçük seçildi.

AK Parti Sarıyer Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. İşlerinin yoğunluğundan dolayı Sibel Tekin yeniden aday olmazken, kongrede tek liste halinde aday olarak çıkan Emine Küçük, AK Parti Sarıyer’in yeni Kadın Kolları Başkanı seçildi. Çiçeği burnunda yeni başkan Emine Küçük konuşmasında “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu bayrağı daha da yükseklere çıkarmak adına gayret sarf edeceğim” dedi.

Sibel Tekin, kadınlara verdiği önemden dolayı Başbakana teşekkür etti
İşlerinin yoğunluğundan dolayı yeniden aday olmayan ve görevi teslim eden Kadın Kolları Başkanı Sibel Tekin yaptığı konuşmada “Bir sendir yürüttüğüm görevim bugün itibariyle son bulacakken yerime başarılı çalışmalarıyla partimizi olduğundan daha iyi seviyelere çıkaracak bir arkadaşımıza bırakmayı umut ediyorum. Sayın Başbakanımızın desteğiyle kadınlarımızın sadece meclise girecek kadın milletvekili sayısıyla ibaret olmadığı, bugün dünyadaki en büyük sivil toplum kuruluşu olarak varlık gösterdiği gerekçesi göz ardı edilemez. Huzurunuzda Sayın Başbakanımıza teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Görev aldığım süre içerisinde partimiz ve ülkemiz için desteklerini esirgemeyen tüm kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum “dedi.



Hüseyin Özdemir: “Tüm kadınlarımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum”
Kongrede konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ise, “AK Parti siyasetin merkezinde siyasete yön veren büyük bir çatı. AK Parti büyük bir marka. Daha önce Mısır’daki siyasi partiler AK Parti tüzüğünü tamamen kopyalamışlardı. Bundan birkaç ay önce Almanya’dan gelen bir heyet Baltalimanı teşkilatımızı incelemiş bir belgesel hazırlamışlardır. Bugün salonumuzda Japon basınından arkadaşlarımız var. Teşkilatlar bizim gücümüz bizim lokomotifimiz. Kadın Kollarımız da bir bayrak değişimi söz konusu. Kongreler tazelenme, kan değişimidir. Ben değerli kadın kolları başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kadın kollarımızla biz büyük bir fedakârlıklarla çalıştık. Sokak sokak, ev ev birlikte çalışmalarda bulunduk hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.



Emine Küçük:  “Bayrağı daha yükseklere çıkartmak için çalışacağım”
Teşekkür ve selamlama konuşması yapan yeni başkan Emine Küçük, “AK Partimizin kuruluşundan bugüne kadar ilçemizin kadın kollarında görevde bulunmuş herkese ve bugün bayrağı teslim edecek olan Sibel Tekin’e yapmış oldukları hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu bayrağı daha da yükseklere çıkarmak adına gayret sarf edeceğim" dedi.



Kongreye ilgi büyüktü
AK Parti camiasından ilginin yoğun olduğu kongrede renkli anlar da yaşandı. Kongreye, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sarıyer Eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Yaman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Umur, Eski Milletvekili Selami Uzun, İBB meclis Üyeleri Halil Canarıkan ve Serpil Bağrıaçık, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri İsmail Bülbül, Hüseyin Coşkun, Mehmet Çakır ve Fuat Bay, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Düşmez ve Aydoğan Cevahir, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Şems Çakıroğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı.

Bu haber toplam 6750 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT