Yarım kalan maçı berabere bitirdi

Yarım kalan maçı berabere bitirdi
İki hafta önce oynanan ve maçın 17.dakikasında tatil edilen maç tekrar oynandı.

İki hafta önce Mehdi Sancak Stadı’nda oynanan ve maçın 17. dakikasında İst. Gümüşhanesporlu futbolcunun ikili mücadelede dilinin boğazına kaçması ve pozisyonun maçın hakemince penaltı kararı vermesi sonucu hayati tehlike atlatması ve evsahibi takımın talebi üzerine tatil edilen maç kaldığı yerden penaltı vuruşu ile başlatıldı. İlk maçta Reşitpaşaspor 1-0 galipken meydana gelen bu olay İst.Gümüşhanespor’un attığı penaltı ile durum 1-1’e geldi.



Golden sonra Reşitpaşaspor’un eşitliği bozmak adına etkili atakları başladı. Ancak maçın 37.dakikasında evsahibi takımın sağ taraftan geliştirdikleri atakta golü buldu ve durumu evsahibi adına 2-1’e getirdi.

Devreye 2-1 mağlubiyetle giren Reşitpaşaspor hakemlerin sahada can güvenliği olmadığı gerekçesiyle emniyet güçlerini talep etmesi ve emniyet güçlerinin gelmemesi sonucu 1,5 saatlik beklemenin ardından polis ekibinin gelmesiyle maçın ikinci devresini başlattı.

İkinci devreye de Reşitpaşaspor’un atakları ve hakimiyeti ile devam etti. Maçın 57.dakikasında Reşitpaşaspor 11 numaralı futbolcusu güzel kafa vuruşuyla 2-2’lik eşitliği sağlayan golü attı. Golden sonra da galibiyeti kovalayan Reşitpaşaspor eşitliği bozamayarak müsabakadan 1 puanla ayrıldı.



Ancak İst.Gümüşhanespor bir önceki maçta boğazına dili dönen futbolcunun sakatlanarak maçtan çıkarılan oyuncuyu devam niteliğindeki bugünkü maçta oynatması ile kural hatası yapmış ve Reşitpaşaspor’a itirazı halinde maçın hükmen galip gelme şansı doğmuştur.

Maça başlarken 13 takımlı SAL 3. Grupta mücadele eden her iki takımdan 7 maçlı evsahibi takım 5 puanla 12. Sırada; Reşitpaşaspor ise 6 maçta 6 puanla 10. sırada başlamıştı. Bu maç sonrası her iki takımın paylaştıkları birer puan sonrası evsahibi takım 8 maç 6 puanla aynı yerini koruyarak, Reşitpaşaspor ise 7 maç 7 puan ile bir basamak yükselerek 9. sıraya yükseldi. Takımlar önümüzdeki hafta sonu Gülsuyu-Reşitpaşa ve İst.Gümüşhane-Selimiye maçları oynayacak.

Bu haber toplam 3937 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT