Yandaş basın mahkemelik oldu!

Yandaş basın mahkemelik oldu!
Şükrü Genç’in "Yandaş Gazetesi" yalan haberleriyle bir kez daha mahkemelik oldu.

Sarıyer’in en saygın isimleri arasında bulunan ve Sarıyer’de tüm kesimler tarafından oldukça sevilen Diş Hekimi Eral Aydın, kendi ismini kullanarak yalan haber yaptığı için Şükrü Genç’in yandaş gazetesini hakkında suç duyurusunda bulundu.  

Bilindiği gibi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in tetikçi gazetesi, geçtiğimiz günlerde sırf AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’u karalamak için yalan habere imza atmış ve masa başı kurguladığı bu habere Sarıyer’in sevilen isimlerinden Diş Hekimi Eral Aydın’ı da alet etmişti.
 
Sarıyer’de “Efsane Başkan” olarak bilinen Sedat Özsoy’un adaylığı ile panikleyen tetikçi gazete esnaf gezisi sırasında Eral Aydın’ın, Özsoy’u güya protesto ettiğini yazmıştı. Yalan haber Sarıyer’de büyük tepki toplamış, Eral Aydın yaptığı açıklamada; ““Böyle terbiyesizlik olur mu? Sedat Özsoy benim canım ciğerim dostumdur. Ben ona hakaret edecek bir şey söyler miyim? Sedat Bey'i yıpratmak için bana atılan bir iftiradır. Bu gazetecilik değildir. O gazeteyi dava edeceğim” diye konuşmuştu. 
 
eralaydin_sedatozsoy.jpg

Tetikçi gazeteciye dava açtı

Eral Aydın, yalan haber yapan gazeteciye dava açtı. Aydın, yıllardır Sedat Özsoy’la dost olduğunu belirttiği dava dilekçesinde, gazetecinin Sedat Özsoy’u yıpratmak için kendisinin ismini kullanarak iftira attığını ve bundan kendisinin de zarar gördüğünü belirterek, cezalandırılmasını istedi.

Bu haber toplam 5222 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT