Yalçın’ın vekili Ayber mi?

Yalçın’ın vekili Ayber mi?
Sarıyer şimdi de Bahçeköy skandalına adı karışan eski Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Yalçın’ın belediyede bıraktığı vekil başkan yardımcısının kim olduğunu tartışıyor.

Şinasi Yalçın’ın belediyedeki etkisi devam mı ediyor?
Eski Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Yalçın, milletvekili adayı olmak için istifa etmişti ancak belediyedeki etkisi halen devam ediyor. Başka bir yerel gazetede kendisiyle ilgili çıkan bir haberden dolayı yazılı basına açıklama yapan Yalçın, açıklamayı kendi mailinden değil de mevcut başkan yardımcılarından Adnan Ayber’in sekreterinin mail adresinden servis etmesi de belediyedeki etkisinin halen devam ettiğini ortaya koydu. Yalçın’ın bu hareketi 'Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’i belediyede vekil olarak mı bıraktı?' Sorularına neden oldu.

İstifa etmesinden sonra da sık sık belediyeye uğradığı belirtilen Şinasi Yalçın’ın özellikle Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’e bağlı müdürlükler üzerinde de etkili olduğu ileri sürülüyor. Yalçın’ın bu müdürlüklerde yapılan ihalelerde etkisinin olup olmadığı da ayrı bir tartışma konusu oldu.

Öte yandan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği partinin 88. yıldönümü kutlamalarına katılan Yalçın, kendisiyle sohbet eden gazetecilere “Bundan sonra sık sık görüşeceğiz” sözleriyle de 'Acaba belediyeye geri mi dönüyor?' sorularını akıllara getirmişti

Hatırlanacağı gibi Şinasi Yalçın belediye başkan yardımcısıyken Bahçeköy’de kaçak kat karşılığında Sarıyer Belediyesi adına trilyonlarca lira para toplanmış ve Yalçın’ın adı da bu skandala karışmıştı.

Bu haber toplam 2541 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum