Y.Güngör Mutlu’dan dostlarına iftar

Y.Güngör Mutlu’dan dostlarına iftar
Sarıyer’in siyasetçi ve işadamları AK Parti Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu’nun verdiği iftar yemeğinde buluştu.

AK Parti Meclis Üyesi ve Sarıyer’in sevilen simalarından Yakup Güngör Mutlu, her yıl yaptığı gibi bu Ramazan'da siyaset ve iş dünyasından dost ve arkadaşlarına iftar verdi. Büyükdere'de kendisine ait Canberra Restoran'da verdiği iftarda pek çok önemli ismi ağırlayan Mutlu, iftara gelen misafirleriyle yakından ilgilendi.



İftara gelen tüm misafirlerini kapıda karşılayan Yakup Güngör Mutlu onlarla çok sıcak diyaloglar yaşadı. Siyasetçi ve Sarıyer’in tanınmış işadamlarının ağırlıklı olduğu iftara, CHP’li Belediye Meclis Üyesi ve Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaptanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, İl Genel Meclis Üyesi Avni Sarıoğlu, Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyeleri Gökan Zeybek, Erdal Sarıgöl, Abdullah Erol Akkuş, Kadir Onur Yılmazer, eski Belediye Başkanı Sedat Özsoy, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Kemal Şişman, Sarıyer Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz, işadamı Hüseyin Bilgin, Sarıyer Belediyesi’nin birim müdürleri, Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz ile kalabalık bir arkadaş grubu katıldı.



Mutlu, “Mübarek Ramazan ayında her yıl olduğu gibi yine arkadaş ve dostlarımla birlikte iftar yapmaktan sevinç duydum. İnşallah bundan sonraki Ramazan aylarında da hep birlikte olur, bu mübarek günlerin sevabını alırız” dedi.

Koyu sohbetlerin yaşandığı ve bir hayli renkli geçen iftarda masalarda Sarıyer siyasetine dair konular konuşulurken, uzun süredir birbirini göremeyenler de hasret giderdi. İftar, Mutlu'nun tüm misafirlerini, teşekkür edip teker teker kapıda uğurlamasıyla son buldu.



ygmiftic4_700586320.jpg

Bu haber toplam 5558 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT