Vergili resmen aday adayı

Vergili resmen aday adayı
Daha önce AK Parti Rumelihisarı Mahalle Başkanlığı yapan Sarıyer’in başarılı işadamlarından Erhan Vergili İstanbul 2. Bölgeden milletvekili aday adayı oldu.

Yaklaşık 300 mahalle başkanıyla görüşen Vergili resmi başvurusunu yaptı.

Başvuru evraklarını AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na teslim eden Vergili, Sarıyer Manşet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada; AK Parti Sarıyer İlçesi Rumelihisarı kurucu mahalle başkanıydım. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde aday adayıyım. Benim adaylığım bir makam ya da mevkiye gelmem değil, parti içerisinde demokrasinin var olduğunu, teşkilat üyelerinin en alt kademeden en üst kademeye yükselebileceğini Türk siyasetine ve demokrasisine göstermektir. Partime verdiğim yüreğim sayesinde bu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirebilecek mahalle teşkilatı hizmetkârlarından biri olarak, vekillik adına bu göreve tereddütsüz yıkılmaz inancımla talibim. Başbakanımızın daha önce söylediği gibi, ‘Bizler kişisel çıkarlarımızdan ve makamdan önce Türkiye için başarıya kilitlenmiş, kendisini başarıya mahkûm etmiş kişileriz’ bu amaçla hareket ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

300 Mahalle başkanıyla görüştü
Aday adaylık çalışmalarına yaklaşık 5 ay öncesinden başladığını söyleyen Vergili, öncelikle tabanın desteğini aldığını ve bu süreçte yaklaşık 300 mahalle başkanıyla görüşerek destek istediğini belirtti. Vergili, “Teşkilatın gücünü arkamda hissediyorum. Bu bana daha da güç veriyor” dedi.

Bu haber toplam 4356 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT