UFUK şimdi de iPAD'de

UFUK şimdi de iPAD'de
Teknolojik yeniliklerin ve ilklerin okulu Ufuk Okulları iPhone uygulaması ardından şimdi de iPad uygulamasını kullanıma sunarak teknolojik atılımlarını devam ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde öğrencilerine iPad hediye ederek teknolojik eğitimi başlatan Ufuk Okulları şimdide veli ve öğrencilerine iPad'den ulaşılabilme imkanı sundu. Ufuk Okulları'nın ürettiği iPhone uygulamasının ardından iPad uygulaması da Apple Storda yerini aldı. Uygulama ile Ufuk Okulları’nın velileri ve öğrencileri etkinlik, duyuru ve haberleri kolayca takip edebilecek, okulun şubelerine yol tarifi alabilecek ve haritada kolayca yerini bulabilecekler.

Uygulamada bulunan bana özel kısmında Ortaköy Ufuk İlköğretim Okulu'nda uygulanan Podcast sistemi ile dijital ders içeriklerine ulaşarak derslerini diledikleri yerden ve istedikleri kadar tekrar edebilecekler. Geçtiğimiz yıl yapılan teknolojik yatırımlarla okulda işlenen dersler kayıt altına alınıp Apple Store üzerinden yayınlanıyordu. Öğrenciler PC üzerinden iTunes uygulaması ile ulaşabildikleri ders kayıtlarına şimdi hem iPhone hemde iPad üzerinden ulaşabilecekler.

Ortaköy Ufuk İlköğretim Okulu'nun podcast servisinde şuanda 300'e yakın ders içeriği mevcut. Öğrenciler yaz boyunca diledikleri dersi istedikleri yerde tekrar edebilecekler. Böylece hem sağlıklı öğrenme için tekrar yapılarak kalıcı öğrenme sağlanmış olacak hemde eğitim ve öğretimin rahatlık, kolaylık ve heran erişilebilirlikle kalitesi yükseltilmiş olacak.

Ayrıca Ufuk Karnem kısmında ise öğrencinin notlarını, karnesini ve öğretmen yorumlarını görebilecekler. Ufuk Karnem'de öğrenci haftalık ödev bilgilerini, öğretmenin davranış değerlendirmelerini, DynEd puanlarını, idarenin veya öğretmenlerin öğrenciye özel duyurularını takip edebilecekler.

Bu haber toplam 1499 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT