TP'den birlik-beraberlik gecesi

TP'den birlik-beraberlik gecesi
Türkiye Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı Genel Başkan Abdüllatif Şener’in de katıldığı ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ düzenledi.

Kireçburnu’ndaki Biba Restaurant’ta düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’ ne; Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanı Bilal Günay, Türkiye Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Mihriban Arduç, Parti MKYK üyeleri, DP Sarıyer İlçe Başkanı Mihrican Ahipaşaoğlu, bazı mahalle muhtarları, Dr. Cengiz Alp, CHP’li Ali Sönmez, Sarıyer Belediye Meclisi Başkan Vekili Adnan Ayber ve çok sayıda partili katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise geceye çelenk gönderdi.

tpilceiceri_204327932.jpg

Hüseyin Aydoğdu: “Sağcısı da solcusu da bizim”
Gecenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğdu: “47 gündür Sarıyer İlçe Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Sıfır üye ile başladığımız bu yolda, kısa sürede böyle bir coşkulu kalabalıkla bu gecede bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Bizi seven tüm dostlarımızı bu geceye davet ettik. Sağcısı da bizim, solcusu da bizim. Biz kimseye ayrımcılık yapmadan, her kesimin oylarına talibiz” dedi.

Şener: “Türkiye’de koşullar iyiye doğru gitmiyor”
Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener ise yaptığı konuşmada: “Türkiye’de maalesef koşullar iyiye doğru gitmiyor. İnsanlar pek çok sorunla boğuşuyor, hayat mücadelesi vermeye çalışıyor. Refahını arttırmak onurları ve kişiliklerini korumak adına çaba sarf ediyorlar. Son üç yılın rakamlarına baktığınızda ülkemizde uyuşturucu kullanımının zirve yaptığını, hırsızlık ve soygun olaylarının yoğun bir şekilde baş gösterdiğini ve boşanma oranlarının artmış olduğunu göreceksiniz. Şiddetin bu kadar yükseldiği bir dönem tarihte yaşanmamıştır. Kutsal değerler üzerinden siyaset yapılmaya çalışılarak toplumu içten çürütme devam ediyor. Türkiye Partisi olarak biz aklıselimin iş başında olmasını diliyoruz. İnsanları uçlara çekmekle oy almaya çalışmanın bu ülkeye faydası olacağını inanmıyoruz. Siyaset üslubunun en kısa zamanda değişmesi gerekmektedir. Aksi takdirde ülkemizin birlik ve beraberliği ile ilgili endişelerin zirve yaptığı bu dönem felaketle sonuçlanacaktır” dedi.

Türkiye’nin içersinde bulunduğu ekonomik koşullarla ilgili rakamlarla verdiği örneklerle konuşmasını bitiren Abdüllatif Şener, geceye katılan partililerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarıyerli sanatçı Ruşen Aydeniz söylediği türkülerle partililere coşku dolu anlar yaşattı.

rusenaydeniziceri_593057789.jpg

Bu haber toplam 2154 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT