Tarabya Oteli'nden öğrencilere staj imkânı

Tarabya Oteli'nden öğrencilere staj imkânı
Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği düzenlediği konferansta turizmci Tolga Parlakyiğit öğrencilere deneyimlerini anlattı.

 

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu gerçekleştiren Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği çalışmalarına eğitim alanında başladı. Derneğin organize ettiği konferans ile dünya çapında bir oteller zincirinin sorumlusu olan Tolga Parlakyiğit, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine mesleki deneyimlerini anlattı. Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve The Grand Tarabya Oteli’nin sahibi İzzet Bayraktar da konferansı izleyerek öğrencilere Tarabya Oteli’nde staj yapma imkânı sağlayacağını söyledi. 

stja4.jpg

Bayraktar, “Ölmüş olan Tarabya’nın yeniden dirilmesi için bu oteli açtık. Otele sizler sahip çıkacaksınız. Orada çalışıp, kendi malınız gibi koruyacaksınız. Okulunuzda öğrendiklerinizi tatbik etmek için de stajınızı Tarabya Oteli’nde yapabilirsiniz. Size bu imkânı tanıyacağız. Bu durum aynı zamanda sizlere bu otelde kalıcı olarak iş bulma şansı da yaratabilir. Yeter ki derslerinize iyi çalışıp, öğretmenlerinizi dinleyin” dedi.

Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Meral Yalçınkaya tarafından organize edilen toplantıda turizmci Tolga Parlakyiğit, öğrencilere mesleki tecrübe ve birikimlerini aktarıp, sorularını cevapladı.

stja3.jpg

stja2.jpg

stja1.jpg

Bu haber toplam 11115 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT