Tamer: 'Sözün bittiği yerdeyim'

Tamer: 'Sözün bittiği yerdeyim'
İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cengiz Tamer’in İdare Mahkemesi kararı ile yeniden görevine dönmesi Sarıyer’de sevinç yarattı.

Yeniden görevine başlayan Op. Dr. Cengiz Tamer’i ilk gününde muhtarlar ve meclis üyeleri başta olmak üzere ilçedeki çok sayıdaki kişi makamında ziyaret etti. Tamer’i çok sayıda kişi telefonla arayıp kutlarken, birçok kişi de çiçek gönderdi. Tamer, kendisine “Nasılsınız” diye soranlara “Sözün bittiği yerdeyim” diye cevap verdi.



İlk olarak muhtarlarla kucaklaştı
İstinye Devlet Hastanesi’ne 12. kez İdare Mahkemesi kararı ile gelen Başhekim Op. Dr. Cengiz Tamer’in ilk ziyaretçileri muhtarlar oldu. Siyasetçilerin bile zor bir araya getirdiği muhtarların neredeyse tam kadro katılması dikkat çekti. Muhtarlarla tek tek kucaklaşan Tamer, hepsine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dr. Tamer’i yeniden göreve dönmesi nedeniyle kutlayan Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, “Bizler ve Sarıyerli vatandaşlarımız sizin çalışmalarınızı biliyor ve destekliyoruz. Yeniden başhekimlik görevine dönüşünüz bizleri çok mutlu etti. Bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız” dedi. Tüm Sarıyerlilere kapısının ve yüreğinin açık olduğunu belirten Tamer ise; “Muhtarlık yetkisi az ama sorumluluğu sınırsız olan bir kamu birimidir. Ondan dolayı muhtarların işi çok zordur. Bugüne kadar böyle yaptım bundan sonra da bunun devam edeceğini çok iyi biliyorsunuz ama sizden tek bir şey istirham ediyorum, gece yarısı veya sabaha karşı tanımadığınız bir insan dahi sizi arar bir sağlık sorunu olduğundan bahsedip sizden yardım isterse, cep telefonu numaramı onlara vermeniz yeterli olacak. Bugüne kadar böyleydi, bundan sonra da bu şekilde bu uygulamaya devam edeceğim” diye konuştu.



Başhekim Dr. Cengiz Tamer’i öğle saatlerinde de Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri ziyaret etti. CHP, AK Parti ve MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Dr. Tamer’e yeniden göreve başlaması nedeniyle başarılar diledi. AK Parti’den yalnızca Yakup Güngör Mutlu’nun bulunduğu ziyaret sırasında MHP’den de Oğuzkan Yüksel vardı. Belediye Meclis Başkanı CHP’li Hüseyin Coşkun’la birlikte gelen Hayati Kaptanoğlu, Gökan Zeybek, Erdal Sarıgöl, Hacı Mehmet Bayraktar, Seher Suaydın, Nasuh Aşantuğrul, Seyit Ali Gürkan ve Özgür Doğan, Dr. Tamer’i kutladılar. AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Efrail Acar da Tamer’i ziyaret etti.

Meclis üyeleriyle sohbet eden Tamer, “Ben çok keyif aldığım dizileri bile belli bir süreden sonra sıkıntı verdiğinden dolayı izlemem. Bu geliş gidişler benim yaşantımda da sıkıntı veriyor. Görevin hızla yerine getirilmesinde sıkıntılara yol açılıyor. Bazı şeylerin hayata geçirilmesinde gecikmeler yaşanıyor. Bu yaşadığım trajikomik olaylar inşallah bir daha yaşanmaz.  Ben İstinye Devlet Hastanesi’nin ön cephesinin muhakkak elden geçmesine inanıyorum. Sonbahar mevsiminde buna başlayıp bitireceğiz inşallah” dedi. 

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz da Tamer’i ziyaret ederek kendisini kutladılar.

Bu haber toplam 9651 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum