Sultanlar grubu lider tamamladı

Sultanlar grubu lider tamamladı
Aroma Bayanlar 2. Ligi A Grubu’nda fırtına gibi esen Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, sezonun ikinci yarısında oynadığı tüm maçları kazanarak, grubunu lider tamamladı.

Sezonun son maçında İzmir temsilcilerinden Arkas Spor’u set vermeden yenen Boğazın Sultanları, 1. Lig’e yükselmek için Play-Off maçlarını beklemeye başladı.

Geçtiğimiz hafta FMV Işık Spor’u yenen ve Karşıyaka’nın Şişli deplasmanında kaybetmesinin ardından liderlik koltuğuna oturan Boğaz’ın Sultanları, Play Off’lar öncesi son maçında İzmir ekibi Arkas Spor’u konuk etti. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Metilli’nin de izlediği maçta, Sarıyerli voleybolseverlerin müthiş desteğini yanına alan voleybolcularımız; 25-21, 25-20, 25-21’lik setlerle rakibini 3-0 yendi ve liderliği bırakmadı.

Ligin 2. yarısında oynadığı 11 maçı da kazanan Boğaz’ın Sultanları, bu süreçte Altınoluk’a 1, Çerkezköy ve Karşıyaka’ya 2’şer set olmak üzere toplamda rakiplerine sadece 5 set vererek, elde edilmesi güç bir başarıya imza attı. Sultanlar, deneyimli hocası Mehmet Bedestenlioğlu yönetiminde, önümüzdeki sezon voleybolun devler arenasına çıkmak için Play-Off maçlarını beklemeye başladı.

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT